Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası Kadrosuna Sürpriz İsim! Dizinin Şahin Dede Rolüne Usta Oyuncu Hayat Verecek...

Kalp Yarası Kadrosuna Sürpriz İsim! Dizinin Şahin Dede Rolüne Usta Oyuncu Hayat Verecek...

28 Haziran'da ilk bölümüyle ekrana gelen 'Kalp Yarası' reyting rekorları kırmaya devam ediyor! Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrollerinde olduğu diziye usta bir isim daha dahil oldu. Dizide Şahin Dede rolüne hayat verecek isim başarılı oyuncu, İştar Gökseven oldu. Peki İştar Gökseven kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Şenay Gürler ve Mahir Günşiray’ın paylaştığı 'Kalp Yarası' pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam edecek.  Kalp Yarası'nın zengin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu.

Kalp Yarası'nın Şahin Dedesi Belli Oldu

Kalp Yarası'nın Şahin Dedesi Belli Oldu

Hikâyesi ve oyunculuklarıyla adından söz ettiren dizide Ayşe'nin (Yağmur Tanrısevsin) dedesi Şahin karakterine İştar Gökseven hayat verecek. Daha önce Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla'nın babası rolüyle izlediğimiz Gökseven'in Şahin karakteriyle kilit rolde olacağı konuşuluyor!

İştar Gökseven Kimdir?

İştar Gökseven Kimdir?

1961 Ankara doğumlu İştar Gökseven, Ankara Koleji sonrası Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Birçok sinema, dizi ve tiyatro projesinde yer alan Gökseven, İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Kendisi gibi tiyatrocu olan Ülkü Duru'yla evlidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın