Görüş Bildir
Haberler
TV
Kalp Yarası 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
08.02.2022 - 00:49

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda;  Ayşe bir anda yola atlayınca araba çarpar ve haberi alan Ferit oldukça korkar. Öte yandan olay yerinde herkes Ayşe'yi ararken Ferit çok üzgündür. Hande konakta kafasına göre davranması Yaman'ı sinirlendirir ve sonunda sonunda Yaman Hande'yi konaktan kovar. İşte Kalp Yarası 31. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezon dizileri arasından sıyrılarak kendine yer edinen Kalp Yarası, son bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Aynı zamanda dizinin sıkı takipçileri, Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı için araştırma içine girdi. İşte Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı...

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıkar. Ferit ve Yaman cephesi bir kez daha karşı karşıya gelirken, Ayşe konakta suların durulması için büyük bir uğraş verir.

Yaman annesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu durum Hande'yle gerginliğe neden olur. Mirza'nın yaptığı teklif ise Ayşe, Vedia ve Betül'ü bir araya getirir.

Babasının cinayetinin peşini bırakmayan Ferit, cinayeti çözecek kilit delillere ulaşır. Ancak bu deliller Ayşe'nin başını belaya sokar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın