Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 12. bölüm fragmanına Ayşe'nin gözyaşları damga vurdu! Başrollerini Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın üstlendiği ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kalp Yarası'nın 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ferit'e 'Ben katil değilim, ben masumum!' diyerek dert yanan Ayşe'nin akıbeti ise merak konusu oldu. İşte  Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı....

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen son bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyerek reytingleri alt üst eden dizinin 12. bölüm fragmanına Ayşe'nin gözyaşları damga vurdu.

KALP YARASI SON BÖLÜM ÖZETİ

Ayşe konaktan gidecek mi?

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp 'Ayşe benim eski nişanlım' demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden haber siz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın