Görüş Bildir
Haberler
Kafayı Ne Kadar Sıyırdın?

etiket Kafayı Ne Kadar Sıyırdın?

İnsanın kafayı sıyırmaması elde değil...  Öğrenmek için;

Haydi testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, kendini geceleri derin düşüncelere dalarken buluyor musun?

4. Peki hayatında "keşke yapmasaydım" dediğin çok nokta oluyor mu?

5. Aylık kazancının sana yettiğini düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm... Peki daha önce kendine bile söylemekten çekindiğin bir hata yaptın mı?

7. Ve son olarak, hiç platonik bir aşk yaşadığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen vallahi kafayı sıyırmış gibisin!

Sen gerçekten artık olan biten her şeyden çok sıkılmışsın. Etrafındaki insanların bu vurdumduymazlığı seni artık çileden çıkartmış. Bundan dolayı da ne yapsan ne desen bilemiyorsun. Tüm bunların yanında kendi içsel sıkıntıların da var tabii. Bazen kendini inanılmaz derecede düşüncelere dalmış bir şekilde buluyorsun. Hayatında memnun olmadığın bazı durumların kendi kararlarının sonucunda oluştuğunu düşünüyorsun. İşte bu da senin kendine çoğu zaman kızmana sebep oluyor. Düşünmekten kafayı yediğin zamanlar bile oluyor. Özellikle gece başını yastığa koyduğun an derin düşüncelerin içinde kaybolduğun oluyor. Resmen kafayı sıyırdığını o zaman hissediyorsun. Zaman zaman da geleceği düşünürken buluyorsun kendini. Hayallerinin peşinden gitmek için çabalamayı istiyorsun. Ama bazen şartlar buna izin vermiyor. Ya da senin gözün korkuyor. İşte tüm bunlar senin derin düşüncelere dalıp kafayı sıyırmana sebep oluyor...

Sen neyse ki hala sağlam kalanlardansın!

Vallahi aramızda hala normal olan bir sen varsın. Çünkü etrafımızdaki herkes neredeyse kafayı sıyırmış durumda. Gerek yaşam şartları gerek etrafındaki insanların davranışları gerek başka sıkıntılar. Sen hayata hep pozitif açıdan baktığın için kendini hiçbir şey üzmemeye sıkmamaya çalışıyorsun. Kim sana nasıl gelirse öyle gidiyorsun. Hiçbir şeyi takıntı haline getirmeden hayatı olduğu gibi yaşamaya çalışıyorsun. Sonuçta hayata bir kere geliyorsun değil mi? Kimse için kendini üzmeye değmediğinin farkındasın. Vallahi en güzelini de yapıyorsun. Biz her şeyi kafaya takıp da ne yapıyoruz? Kendimize zarar vermek dışında hiçbir şey yapmıyoruz. O yüzden bu hayatın kıymetini biliyorsun ve ona göre davranıyorsun. Gerçekten harika bir karaktersin. Hep böyle pozitif olmaya devam et... Et ki kafayı bizim gibi sıyırma. :)

İnsanların bu umursamazlığı senin kafanı sıyırmana sebep olmuş!

Ahh bu insanların umarsızlığı yok mu? Sen zor bir insansın bundan dolayı da hayatına aldığın bir insan varsa o senin için zaten çok değerlidir. O kişilerin mutluluğu için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Sevgini sonuna kadar hissettirmeye çalışıyor, mutlu olmaları için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazen insanların senin verdiğin değeri vermediğini fark ediyorsun. Sanki aranızdaki ilişkide bir şeyler vermesi gereken kişi sadece senmişsin gibi davranıp, çabalamak dahi istemiyorlar. Doğal olarak sen de bu duruma fazlasıyla üzülüyorsun. Onların sana davrandığı gibi davranmaya çalışıyorsun. Şöyle bir durum var ki sen onlar gibi olamıyorsun. Hayatına aldığın insana karşı sevgini göstermen gerekiyor. En azından böyle hissediyorsun. Çünkü onları mutlu ettiğini gördükçe sen de mutlu oluyorsun. Zaten ilişkiler böyle olmaz mı? Arkadaş olsun sevgilin olsun sevdiğini hissettirmen gerekir. En azından senin için insanlarla olan ilişkin bu şekildedir. Fakat onların sana bunu hissettirmemesi bir noktadan sonra senin kafayı sıyırmana neden olmuş!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
88
74
63
52
37
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Sağlam kalanlardanmışım. Hadi oradan, kafa mı bıraktılar ki sıyıralım.

Gizem Yenikler

İnsanların bu umursamazlığı senin kafanı sıyırmana sebep olmuş.

bahar

İnsanların bu umursamazlığı senin kafanı sıyırmana sebep olmuş!