Görüş Bildir
Haberler
Kafalarının İçinden Neler Geçtiğini Anlamanın İmkânsız Olduğu Erkeklerin 14 Sırrını Açıklıyoruz!

etiket Kafalarının İçinden Neler Geçtiğini Anlamanın İmkânsız Olduğu Erkeklerin 14 Sırrını Açıklıyoruz!

Aysima
02.02.2019 - 12:30

Kızların haberinin bile olmadığı o 'erkek sırları' nelerdir? İşte sizler için o sırları açıkladığımız, boredpanda kaynaklı içeriğimize göz atmadan gitmeyin.

Kaynak: https://www.boredpanda.com/guy-secret...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Ne düşündüğümüzü sorduğunuzda 'hiçbir şey' diyorsak, gerçekten ciddiyiz. Bir erkeğin bir şeyler düşünmeme yeteneğini hafife almayın."

İyi de, düşünmüyor olsanız da aklınızdan herhangi bir şey geçmesi gerekmez mi?

2. "Bazen, klozetin dibinde kalmış kaka izlerini temizlemek için çişimizin tazyikini kullanırız."

😨

3. "Bir keresinde bir kız bana saç kesimimin güzel göründüğünü söylemişti. Aynı saç kesimini 4 yıl boyunca kullandım."

4. "Erkeklerin, fiziksel sorunlarının yanı sıra, depresyon ve kaygı gibi ruhsal sorunları da oluyor. Lütfen bunun farkına varın. Erkeklerin bu tür konular hakkında konuşmasının sosyal olarak kabul edilmediği bir dünyada yaşamaktan nefret ediyorum..."

'...Birçok erkek deneyimleri ve sorunları hakkında konuşabilir fakat konuşuyor gibi hissetmez. Bu meseleyi göz ardı ediyoruz gibi hissediyorum. Ruhsal problemleri olan erkekler küçük görülüyor, çünkü 'erkek' isek güçlü ve özgüvenli olmak zorundayız. Belki çok fazla dışarı çıkmayan bir erkek arkadaşınız vardır, belki garip davranıyordur veya orada değil gibidir. Sebebi bu olabilir.'

5. "Yalnız kalmak istediğimizde mesele sizin etrafınızda olmak istemememiz değil, bir süre kimseyi görmek istemememizdir."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Savaş jetleri hakkında neredeyse bir saat okuma yaptım. Daha sonra uykuya daldım ve rüyamda pilot olduğumu gördüm. Uyanınca, bir zamanlar üzerinde t-rex olan bir savaş uçağım olduğunu hatırladım. O anıma çok güldüm ve eşim neden güldüğümü sordu..."

'...Ben de çok önemli olmadığını söyledim. Tekrar güldüm çünkü t-rex'in uçuş okuluna gittiğini hayal ettim. Eşim ve ben şimdi kavga ediyoruz çünkü benim bir şeyler sakladığımı düşünüyor. Bizler sizin düşündüğünüz kadar gizemli değiliz, bazen bir t-rex'e de gülebiliyoruz.'

7. "Oğlunuz varsa, iş yapması için odasına dalıp anında kalkmasında ısrar etmeyin. Muhtemelen sabah ereksiyonu yaşıyordur ve annesinden saklama ihtiyacı duymasa daha mutlu olur. Ona beş dakika verin yeterli."

8. "Sarılmayı seviyoruz."

9. "Bir şey istiyorsanız bize direk olarak söyleyin. Bizler görev odaklıyız. 'Üşüdüm' demek bizler için her zaman, 'Yorgan istiyorum, getirir misin?' anlamına gelmeyecek."

'Ve eğer bizlere bir nedenden dolayı kızgınsanız, sadece söyleyin ve biz de gerekliyse zaten onu yapmayı bırakırız. Sadece günlerce öfkelenip neden sizi önemsemediğimizi düşünmeyin. Önemsiyoruz, sadece ne yapmamızı istediğiniz hakkında hiçbir fikrimiz yok.'

10. "Eşyaları uzatmanız yerine, umutsuzca bize fırlatacağınız günleri bekliyoruz."

'Fırlatın bize. Televizyon kumandası veya anahtar, fark etmez. Bir bardak kahve bile olur, fakat fırlatıcının atma becelerine ne kadar güvendiğimize göre değişir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Aramızda bir şeyler olmasını istiyorsan, yarı yolda buluşmalıyız. Bir hamle yapmıyorsak, her şeyi batırmamak için elimizden geleni zaten yapıyoruz demektir."

12. "Bizden istediğinizi almak için direk söylemeniz şansınızı arttırır."

13. "İmaları anlamıyor değiliz fakat bir şeylere fazla anlam yüklemekten çekiniyoruz. Biri bizle flörtleşiyorsa bizde şu ikilem oluyor; gerçekten benimle ilgileniyor mu yoksa kişiliği mi böyle?"

14. "Bir iltifatın etkisi haftalar, aylar, ve hatta yıllar sürebilir. Kişilikleri veya görünümleri hakkında güzel bir şey söylediğinizde çılgına dönebilirler."

'Kesinlikle doğru. Yıllar önce rastgele bir kız tişörtüme iltifat etmişti ve hala hatırlıyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
651
335
119
33
23
17
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
delirium

Açıkçası güzel paylaşımdı. Özellikle #4 ve #5 maddelerine katılıyorum. Toplumsal baskılardan dolayı kadınların zorluklar çektiğinin farkındayız. Ama aynı şek... Devamını Gör

İşte birisi

en iyisi erkek kafası bayılıyorum ya. adamlar düz. niye tripmiş imaymış uğraşırlar ki hemcinslerim direkt söyle işte adama. hem de en iyi muhabbet goygoy erk... Devamını Gör

Nilay Karagülle

tek bildiğim kız bedeniyle Dünya'ya gelmiş bir erkek olma ihtimalimin çok yüksek olduğu.