Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Kendilerini Çok Güzel Hissettikleri 10 Özel An

Kadınların Kendilerini Çok Güzel Hissettikleri 10 Özel An

Kendimizi bazı anlarda çok güzel hissederiz. Hiç bitmesin istediğimiz bu anlar kişiden kişiye değişiyor olsa da herkesin güzel hissedebileceği bazı anları derledik. Kadınların kendilerini en güzel hissettiği anlara gel birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sevgilinizle kalbini ısıtacak güzel bir date’e çıktığınızda...

Öyle çok şık bir yerlerden bahsetmiyoruz aslında, salaş bir mekanda yapacağınız date bile sizi çok güzel hissettirecek eminiz! Sizin için düşünülmesi ve böyle bir date'in programlanması bile size kendinizi çok özel hissettirecek.

2. Makyajınız tam da istediğiniz gibi olduğunda…

Evde canınız sıkıldı diye ya da dışarı çıkarken yaptığınız makyaj güzel olduğunda siz de kendinizi müthiş hissetmiyor musunuz? Bir kadının kendini en güzel hissettiği anlardan biri güzel bir makyaj yaptığı andır diyebiliriz. Güzel bir makyajın iyileştiremeyeceği hiçbir şey yoktur, sizce de öyle değil mi? 💅

3. Beğendiğiniz bir kıyafeti giydiğinizde...

Çok beğenerek aldığınız kıyafeti giydiğiniz ilk an dünyada sizden güzeli olmuyor. Kendinize yakıştırdığınız bu kıyafetle hem çok özel hem de çok güzel hissediyorsunuz. Aynaya bakıp şöyle 'Benden güzeli mi var be' dediğiniz bu anlarda gerçekten çok güzel olduğunuza eminiz... 💜

4. Kuaförde geçirilen saatler sonunda saçınızı ilk gördüğünüz an...

Kuaföre ister saç kesimi isterseniz basit bir fön için gitmiş olun saçınızla uğraşılan dakikaların sonunda aynayla göz göze geldiğiniz ilk an kendinizi çok güzel hissediyorsunuz. Böyle anlarda o anın hiç bozulmasını da istemiyorsunuz. Kuaför sonrası kim kendini böyle hissetmez ki sanki!

5. Cilt bakımı yaptıktan sonra rahatladığınızda..

Cilt bakımı sonrası kadınların kendilerini en güzel hissettikleri anlardan biri. Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da insanı yükselten cilt bakımı sonrasında aynaya baktığınızda kendinize bayılacağınız kesin!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Egzersizinizin bittiği an...

Güzel bir egzersiz yaptıktan sonra kendinizi çok güzel hissediyor olabilirsiniz. Bu gayet normal. Enerjinizi yükselten egzersizler kendinizi çok daha beğenmenizi sağlıyor. Egzersiz sonrası vücudunuzun hem daha fit hem daha sağlıklı olduğunu düşünürsek güzel hissetmek hakkınız!

7. Biri size güzel bir yorum yaptığında...

Biri size güzel bir yorum yaptığında o an kendinizi dünyadaki herkesten daha güzel hissedebiliyorsunuz. Başkalarından aldığınız iltifatlar ister size ister başarılarınıza ister kıyafet seçimlerinize olsun hepsi çok güzel hissettiriyor. Bu iltifatlar aynı zamanda kendinize olan güveninizi de artırıyor.

8. Spa ve masaj yaptırdıktan sonra...

Spa ve masaj bedeni rahatlatan aktiviteler. Güzel bir masaj yaptırdıktan ya da spada güzel bir gün geçirdikten sonra kendinizi çok güzel hissedeceksiniz. Hem fiziksel hem zihinsel sizi rahatlatacak bu aktiviteler sonrasında iyi hissetmemek olur mu?

9. Sadece kendinize ayırdığınız bir günün her anında...

Dışarı çıkıp alışveriş yapacağınız ya da evde film izleyip geçirebileceğiniz böyle bir gün sonrası kendinizi çok güzel ve iyi hissediyorsunuz. Böyle kendinizle baş başa kaldığınız günler sizi zihinsel olarak rahatlatıyor ve en güzel hissettiğiniz zamanlardan biri oluyor.

10. Saçlarınızı yeni bir renge boyadığınız an...

Saçlarınızı uzun zamandır aynı renk kullanıyorsanız değiştirdiğiniz o ilk an kendinizi en özel hissettiğiniz anlardan biri oluyor. Hele bir de çok uzun süredir istediğiniz bir renkse ve size de çok yakıştıysa böyle bir anda kendinizi güzel hissetmeyeceksiniz de ne zaman hissedeceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın