Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Burçlara Göre Seks Yaşamları

Kadınların Burçlara Göre Seks Yaşamları

Pegarose
07.02.2014 - 01:06 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 01:16

Kadınların Burçlara Göre Seks Yaşamları

Her burcun cinsel hayatlarında neler ön planda, kadınların burçlara göre seks hayatları nasıl sizler için bir araya getirdik..

Koç Koç kadınları ateşli, sabırsız ve fantezi dünyaları geniştir. Baskın olmayı seven koç kadınları seks sırasında da üste olmayı tercih eder ve kovboy pozisyonu onun için biçilmiş bir kaftan gibidir. Eğer bir koç kadını ile birlikteyseniz; her seks deneyiminizde farklı bir kimlikte karşınıza çıkacak ve sizi fantezi dünyasına alacaktır.

Boğa Seks konusunda boğa kadını kadar ateşlisi yoktur. Boyun bölgesine ekstra duyarlı olan boğa kadınları eğer size güvenmiş ise seks sırasında sınırları zorlamaktan asla çekinmez.

İkizler İkizler kadınını mutlu etmek zordur. Monotonluktan nefret eder. Eğer ki ikizler burcu bir kadınla beraberseniz seks hayatınızı renklendirmek için sürekli yenilikler ve sürprizler yapmanız gerekecektir. Ruhsal yönden kendini sekse hazır hissettiği zaman asla sevişmek istediğini söylemekten çekinmezler.

Yengeç Kulağına fısıldayacağınız güzel bir söz onu tahrik etmek için yeterlidir. İlk başlarda sakin gibi gözükse de tutkulu ve ateşli bir kadına dönüşerek sizi şaşırtacaktır. Kaşık pozisyonunda erotik dokunuşlar yengeçleri etkilemek için şahane bir tercih olacaktır.

Kaynak: http://www.pegarose.com/kadinlarin-bu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
11
11
7
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın