Görüş Bildir
Haberler
Kadının Orgazm Taklidi Yapıp Yapmadığını Anlamanın 6 Basit Yolu

Kadının Orgazm Taklidi Yapıp Yapmadığını Anlamanın 6 Basit Yolu

diazepam
14.03.2015 - 11:12 Son Güncelleme: 14.03.2015 - 11:46

Dikkat: 18+ içerik

Erkek adam biraz mazoşisttir, bu sebeple yaşattığı orgazmın taklit mi yoksa gerçek mi olduğunu öğrenmek ister. 'Lan boş ver, beni düşündüğü için taklit yaptı' falan demez. İllaki orgazmın taklit olup olmadığını öğrenmek buna göre kendini üzmek, bunu kafasına takmak ister. O sebeptendir ki sevişme sonrası mutlaka 'geldin sen dimi?' diye sorar... 

Kadının orgazmının gerçek mi yoksa taklit mi olduğunu anlamanın, gerçeği ile taklidini ayırt etmenin birkaç yolu vardır, her ne kadar sizinle sevişen bir kadın asla orgazm taklidi yapmak zorunda olmasa da (!) yine de bilin, ne olur ne olmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kadın, orgazm olduktan sonra "ulan ne orgazm oldum be!", "resmen iliklerime kadar boşaldım", "titrettin beni Allahsız" gibi ifadelerle çok süper orgazm olduğunu anlatmaz.

Eğer anlatıyorsa, geçmiş olsun o kadın orgazm taklidi yapmıştır. sizi inandırmak için abartıyordur, başka şeyler, mesela oral seks teklif edin 'yaa bilmem ki :p' falan deyip kabul edecektir.

2. Bir kadın, orgazm anında balık gibi çırpınıyor, abartı hareketler yapıyorsa, sizi itiyorsa falan kesin taklit içindedir.

Yanına uzanınca size kesinlikle 'çok iyiydi ya, böylesini görmedim' diyecektir. yalan! Derhal oral seks teklif edin, derhal kafanızı aşağıya bastıracaktır.

3. Bir kadın, orgazm olurken sınıfta ders anlatan öğretmen edasıyla konuşuyorsa, "evet, harika", "çok iyi, devam et", "ah, bu nasıl bir şey böyle yaa?!" falan gibi laflar ediyorsa, sesi çatallanmıyorsa kesin taklit yapıyordur.

s182.photobucket.com

Hem orgazm olacaksın hem de sesin Royal Theatre House'da Hamlet oynar gibi gür çıkacak? Mümkün değil, kesin taklit var, 'oral seks ister misin?' deyin, lafınızı bitirmeden kendinizi aşağıda bulursunuz.

4. Bir kadın, orgazm olurken hiç ses çıkarmıyor, sadece "ımmmm", "hımmmpfhh" gibi sesler çıkarıyorsa, taklit dahi yapamıyor taklide kasıyordur.

Derhal kendinizi geri çekin. Anında polis çevirmesine yakalanmış sürücü gibi 'ne oldu' diyecektir. Yerinizi biliyorsunuz, zaman kaybetmeden aşağı inin.

5. Bir kadının orgazm taklidi yaptığından işkilleniyorsanız, orgazmın en civcivli anında kendinizi geri çekin, fişi çekilmiş elektrik süpürgesi gibi kalakalan kadın taklit içindedir.

s669.photobucket.com

Hemen toparlanır, hiç şaşırmaz, sizi övmeye başlar. Biraz dinlenin, sonra oral seks yapın. Teklif etmeyin, direkt pozisyonunuzu alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Birlikte gelelim" diyen kadın taklit yapıyordur.

Sizin geleceğinizi anlamış ona göre 'sonra benim için uğraşmasın garip' diye olayı eşzamanlı bitirmeye çalışıyordur. Birlikte gelin bari... Buna inanıyorsanız eğer (!).

Sonuç - İşte size birkaç ipucu, sözlerimi yabana atmayın, kıymet verin. Kime ne zaman lazım olacağı bilinmez.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
117
69
37
32
20
11