Görüş Bildir
Haberler
Kadın Polise Saldıran Üç Ajaxlı Futbolcunun Cezaları Belli Oldu

Kadın Polise Saldıran Üç Ajaxlı Futbolcunun Cezaları Belli Oldu

Fatih
17.03.2015 - 19:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadın polis memuruna saldırdıkları iddia edilen futbolculardan biri bu sezon forma giyemeyecek, diğer iki futbolcu ise birer ay sahalardan uzak kalacak.

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Ajax, geçen hafta Amsterdam’da bir kadın polise şiddet uyguladıkları iddiasıyla gözaltına alınan genç takımında oynayan üç futbolcusuna çeşitli cezalar verdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, savcılığın mahkemeye çıkmasına karar verdiği futbolcu, Ajax'ta bu sezon forma giyemeyecek ve para cezası uygulanacak. Ayrıca psikolojik yardım alması sağlanacak.

Olayın ardından serbest bırakılan diğer iki futbolcu ise birer ay sahalardan uzak kalacak. İki hafta boyunca takımdan ayrı antrenman yapacak 3 futbolcu da kulüpten özür dileyecek.

Amsterdam'da 12 Mart'ta meydana gelen olayda bir polis memuru saldırıya uğramış, üç futbolcu gözaltına alınmıştı. Savcılık, zanlılardan birisini mahkemeye çıkartırken diğer ikisini serbest bırakmıştı. Ajax yönetimi, A1 takımında forma giyen ikisi 18, biri 19 yaşındaki futbolcuların geçici kadro dışı bırakıldığını açıklamış, olaya hükümet yetkilileri de tepki göstermişti.

Hollanda medyası, isimleri açıklanmayan futbolcuların Ajax’ın A1 takımda oynayan Zakaria El A., Ashraf El M. ve Samet B. olduğunu ileri sürmüştü.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hollan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın