Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Asgari Ücret, Yüzde 50+1 ve ABD Görüşmeleri Masada...

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Asgari Ücret, Yüzde 50+1 ve ABD Görüşmeleri Masada...

Kabine Toplantısı için kritik gün. Son olarak 8 Kasım'da toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Beştepe'de toplanacak. Kritik toplantıda gündemdeki ekonomik gelişmeler ve salgındaki son durum değerlendirmesi masaya yatırılacak. Kabine Toplantısı kararları için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak, Kabine kararları neler olacak? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de ve dünyada vaka sayılarında yeniden bir dalgalanma söz konusu. Vatandaşlar da söz konusu durumlarla ilgili yapılacak Kabine Toplantısı'nda kısıtlamaların yeniden gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki Sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Kritik kabine bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlığında yapılacak toplantıda salgınla mücadele konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunum yapması bekleniyor.

Gündemde Hangi Konular Var?

Gündemde Hangi Konular Var?

Aşılama takvimi, yerli aşı çalışmalarında gelinen son durum hakkında Bakan Koca kabine üyelerine bilgi verecek.

Kabinenin bir diğer gündem maddesi ise 1 haftalık ara tatilin ardından bugün başlayan yüz yüze eğitim olacak. Yapılan hazırlıklar ve önümüzdeki süreçte okullarda alınacak önlemlere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bilgilendirme yapacak.

Toplantının bir diğer önemli başlığı da ekonomi olacak. Döviz kurlarındaki hareketlilik toplantıda değerlendirilecek.

Gelecek ayın başında işçi ve işveren kesiminin 2022 yılı için zam pazarlığı yapacağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu öncesinde toplanacak son kabinede asgari ücretin enflasyon oranı üzerinde arttırılması, işveren üzerindeki gelir vergisi yükünün azaltılması gibi alternatifli formüller üzerinde duruluyor.

Ayrıca terörle mücadele, Suriye Libya ve Irak’ın kuzeyindeki gelişmeler de kabinenin gündem maddeleri arasında yer alacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın