Görüş Bildir
Haberler
Kaan Sekban ile Bahçeşehir Koleji'nin Patronu Arasında 'Asgari Ücretli Öğretmen' Tartışması

Kaan Sekban ile Bahçeşehir Koleji'nin Patronu Arasında 'Asgari Ücretli Öğretmen' Tartışması

Bahçeşehir Koleji'nde çalışan öğretmenler maaşlarının asgari ücret olarak yatırıldığını belirterek tepki gösterdi. Komedyen Kaan Sekban sosyal medya hesabından öğretmenlerin durumuna dikkat çekince Bahçeşehir Koleji'nin sahibi Enver Yücel tarafından hedef alındı. Asgari ücret iddiasını yalanlayan Yücel, öğretmenlerin maaşlarının ekran görüntülerini paylaşması üzerine geri adım attı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeşehir Koleji'nde çalışan öğretmenler yılın ilk zamlı maaşını aldı. Hesaplarına 8 bin 500 TL olarak belirlenen asgari ücretin yatırıldığını gören öğretmenler duruma tepki gösterdi. 

Oyuncu Kaan Sekban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğretmenlere destek verdi. Sekban, 'Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri maaşlarının asgari ücretten yattığını söyleyerek isyan ediyor. Velilerden dünyanın parasını alan bi kurumun öğretmenlere bunu reva görmesi kabul edilemez' ifadelerini kullandı. 

Bunun üzerine ine Bahçeşehir Kolejlerinin sahibi Enver Yücel Sekban'ın paylaşımına yanıt verdi. Yücel 'Talk Show yapmak zeka gerektirir, yanlış beyanlar ve söylemlerle prim yapamazsın. Bu benden sana bir abi nasihatı. Zekanı geliştirici faaliyetlerde bulunmanı öneririm' diye yazdı.

Yücel’in bu çıkışının ardından öğretmenler maaşlarının ekran görüntülerini paylaşmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yücel, öğretmenlerin paylaşımlarının ardından '22 bin çalışan öğretmenimiz var asgari de var devletin 3 katı da' diyerek öğretmenlere asgari ücret verildiğini kabul etti.

Bunun üzerine Kaan Sekban da şunları yazdı:

'Demek ki beyanım yalan değilmiş, asgari ücretli öğretmenler varmış, ben -hem de böylesi fiyakalı bir eğitim kurumunda çalışan- 1 öğretmenin bile asgari ücrete mahkum edilmesini skandal olarak görürüm üzgünüm, peki kaç öğretmen bu asgari ücrete tâbi?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
22
10
7
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

İnsanları çok güzel sindirdiklerini ve ölümü gösterip sıtmaya razı ettiklerini düşünüdüklerinden açık açık yalan söyleyebiliyorlar. Nasılsa kimse karşı çıkamaz!

Engin Deniz

Kolejlerde asgaride düşük alan çok öğretmen var

blackmet

Bankası hesabına tam maaş yatırılıp bi kısmını elden geri alındığını da konuşalım.

Amon Ra

İşte bunu yapan çok işveren var