Görüş Bildir
Haberler
Juventus Pogba'ya 100 Milyon Euro Değer Biçti

Juventus Pogba'ya 100 Milyon Euro Değer Biçti

Enver K.
21.02.2015 - 14:54

Pogba'nın menajeri Mino Raiola, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Fransız futbolcunun 'emsalsiz' olduğunu öne sürerek, 'Bana göre o, son nesilde yetişen futbolcular arasında liderlik bayrağını taşıyor. Pogba gibi başka bir oyuncu yok. Barcelona dahil, onu dünyada alabilecek sadece 7 kulüp var' ifadelerini kullandı.

Fransız oyuncunun başka bir kulübe transfer olasılığına ilişkin de Raiola, 'Pogba henüz 17 yaşında Manchester United'ta oynarken Ferguson'u reddederek Juve'yi seçti, tıpki Zlatan Ibrahimovic gibi. Daha popüler bir kulüpte de oynayabilir' değerlendirmesini yaptı.

Menajer Raiola, Real Madrid'in 21 yaşındaki Pogba'ya daha önce 2 kez teklif yaptığını belirterek, 'Real Madrid onun değerini anlayamadı çünkü Pogba'nın nasıl birisi olacağını göremedi. Diğer kulüpler görmüştü. İlk görüşmede 10 milyon Euro ödemeyi kabul etmediler. Geçen sezon Katar'da konuştuğumuzda ise 30 milyon Euro ödemeyi reddettiler çünkü sözleşmesi bitince bedavaya alabileceklerini sanıyorlardı' ifadelerini kullandı.

Real Madrid'e kapılarının hala açık olduğunu vurgulayan Raiola, 'İstedikleri zaman beni arayabilirler. Pogba'nın bonservisi artık 100 milyon Euro'nun üzerinde. Başka takımlara farklı tarife uygulanabilir' diye konuştu.

Bu sezon Juventus formasıyla 29 karşılaşmada forma giyen orta saha oyuncusu, 8 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/italyaSerie...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın