Görüş Bildir
Haberler
Jüpiter Retrosunda Gökyüzünden Mesajınız Var!

etiket Jüpiter Retrosunda Gökyüzünden Mesajınız Var!

Bir şeyi gerçekten istersen, onu gerçekleştirmek için bütün evren senin için işbirliği yapar.

- Paulo Coelho

Bu hafta aşk acısıyla kalpleri sarsılanlar, üçüncü şahısların neden olduğu olay ve haksızlıklardan, aşk aile ve mesleki konularda çok emek verip maddi manevi haklarını alamayanlar için mucizeler gerçek olabilir. Hafta boyunca ne düşündüğümüze, ne konuştuğumuza, nasıl dua ettiğimize çok dikkat etmemiz gereken enerjiler ile karşı karşıyayız. Söylem ve niyetlerimizi yaşarken bulabiliriz kendimizi. Evren neyi büyütürsek, neye odaklanırsak onu çıkartır karşımıza. Hafta boyunca bu yüksek bilinçten uzaklaşmamız önem taşıyor her birimiz için. Yarım olanı tamamlamak başarıya, mutluluğa, sağlığa, aşka, maddi manevi huzura ulaşmak için. Ayrıca bu hafta büyük iyilik Jüpiter R geri hareketine başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jüpiter retrosunu ne şekilde değerlendirmeliyiz?

Jüpiter retrosunu ne şekilde değerlendirmeliyiz?

Şu anda atacağınız küçük adımlar dünyayı değiştirebilir…

Ancak büyük değişiklikler yapabilmek için ışığınızı dünyaya nasıl yansıtmanız gerektiğini anlamak çok önemlidir.

Kendinizi keşfetmeye ve kim olduğunuzu anlamanın neden bu kadar önemli olduğuna bir göz atma zamanı. Böylece ışığınızı dünyayla paylaşabilirsiniz…

Hayatımı hep hayaller diyarının kenarında yaşadım. Görünenle görünmeyen arasında dans eden küçük bir çocuk ruhu. Etrafımızda fark etmemiz için ışığımızı özgürleştirme zamanı derinlerde kök salmış. Çoğumuz bu doğuştan gelen güçten korkarız. Ama İfade arayışı, dünyayla paylaşılma isteği.

Anlama yolunda güç bulmak

Kendinize sorun öfkeli ya da kırgın mısınız?

“Günlük yaşamın ağırlığından etkilenmeden yaşamak için yola çıkarken, gücün toplanabileceği bir alana sahip olursunuz. Dünyayla savaşmak yerine, içinde ilerlemeye başlarsınız. Bu büyük fırtınanın gözünde dans etmek. Çünkü dünya etrafınızda öfkelenmeye devam edecek. İçine kapanarak dünyadan kaçamazsın… Sonunda boğulacaksın. Elinizi uzatın ve doğanın ham gücüne, kaos sarmalına dokunun . Bunu, kendi iç vizyonunuza daha çok benzeyen bir şeyi boyamak için aracınız olarak kullanın.”

Bir an için kendi bedeninizi düşünün. Doğanın ne kadar güzel bir gücü. Sizi  ayakta tutar. Siz bedeninizsiniz ve yine de onun ötesinde yaşıyorsunuz. Hayaller, hedefler ve varsayımsal terimlerle konuşuyoruz. Bu şeyler fiziksel anlamda hiçbir yerde yoktur ancak fiziksel aracılığıyla onlar hakkında konuşabilir, ifade edebilir ve yaratmaya başlayabiliriz!

Aromatik mumlarla aydınlatılmış bir odada kaç kez oturdunuz ve kendinizi değişmiş hissettiniz? Mumlar, mum ve ateşten başka bir şey değildir. Onlar fiziksel yaratımlardır. Ama sadece rahatlamak, ambiyans veya dua için bir mum yakmak, zaman ve mekanı aşmamızı sağlar. Mistik zihinle açıklanamaz bir şekilde konuşur.

Anlatmaya çalıştığım nokta, dış dünyada olmakla aslında içsel olana giden bir yol inşa ediyorsun. Ya da iç dünyada çalışırken, dıştaki değişiklikleri görürsünüz. Günlük yaşamda sihri bulun, sonra daha fazla sihir yaratırsınız.

Yani hayatınızdaki tıkanmış noktalar, acılar, aksilikler, zorluklar harekete geçme çağrısıdır. Sadece hayatınızdaki sıkışmış noktaları ve genel olarak dünyayı gözlemlerseniz, o zaman değişim yaratmıyorsunuz demektir. Bu blokların size değişiklik yapmak için bir güç noktanızı dönüşmesine izin verin.

Eski bir söz vardır: Yukarıda nasılsa aşağıda da öyledir. Yani iç dünyada yaptığınız değişiklikler dış dünyayı değiştirir. Birçok büyük manevi lider, dünyada görmek istediğimiz değişim olmamız için bize rehberlik etti. Eylemler sözlerden daha yüksek sesle konuşur!

Zorla değil, empatiyle değişim yaratın.

Zorla değil, empatiyle değişim yaratın.

Zorla değil, empati yoluyla değişim yaratın. Dikkatinizi çeken şey, sezginizden gelen bir mesajdır... Hey, bu konuda bir şeyler yapabilirsiniz... Büyük ya da küçük!

Sen eşsizsin, dramatiksin, güzelsin ve özelsin. Sen evrenin ışığından, yıldızların tozu sensin 

Ay, teninizin astarında yaşar ve gözlerinizdeki parıltı. Onu dünyaya ver. Kendine sor:

Kendimi dünyada nasıl ifade ediyorum?

Gerçeğimi mi söylüyorum?

Gücümü nerede kaybediyorum?

Eğer başınızı aşağıda tutuyorsanız ve çevrenizde olup bitenlerle göz temasından kaçınıyorsanız… O zaman ışığınızı unutuyorsunuz. Buraya ışık olmaya geldin! Kendinize karşı anlayışlı olun… Bu öz bakım etrafınızdaki dünyaya akacaktır.

Sakinlik için biraz zaman ayırın. Bir hafta boyunca her akşam ruhunuzun yolculuğuna doğru gidin. Bu, uykudan önce yatakta yattığınız günün sonunda olabilir. Gün boyu duş alırken. Ya da kutsal alanınızdaki bir mumun sıcak parıltısında. Nerede olursanız olun, kendinizi güvende ve açık hissettiğiniz her yerde.

Bu zamanda duygularınızı dinlemeye ve düşüncelerinizi gözlemlemeye başlayın. Neye takıldın? Ücreti çileden çıkaran nedir? Hayatında yanlış olduğunu düşündüğün şey nedir? Sizce dünyada yanlış olan nedir?

Şimdi kendinize sorun: Neyi yapılandırılmaya çağrıldığımı hissediyorum?

Bir sistemin başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesi için kelebek etkisini yaşamlarınıza taşıyın. 

Bir cevabın var mı?

Gerçekten kalbinize bakın. Onlar hakkında hayal kurun. Yaratıcı arzunuzu hayal edin. Bunu zihninizde görün. Bedeninizde hissedin.

Az önce yol gösterici ışığınızı buldunuz. O ışığı takip ederseniz, dünyada büyük bir değişiklik yapacaksınız. Merakınızı dinleyecek kadar cesur olmak, dünyada bir ışık olmanızı sağlar! Akışınızı bularak, kişisel veya başka türlü sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz. Akışınız, hayatınızı yaşamanızın ve ruhunuzla iletişim kurmanızın eşsiz yoludur.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Sizin gibi bende Paulo Coelho'dan bı alıntı ekliyim "Kendi yüreğini dinle. Yüreğin her şeyi bilir, çünkü Evrenin Ruhu'ndan gelmektedir ve bir gün oraya geri ... Devamını Gör

mamamia

o kadar yorgunum ki...