Görüş Bildir
Haberler
Jet Sosyete’nin Yıldızı Ecem Uzun Evlilik Adımlarını Attı! Ecem Uzun Ne Zaman Evleniyor, Kiminle Nişanlandı?

Jet Sosyete’nin Yıldızı Ecem Uzun Evlilik Adımlarını Attı! Ecem Uzun Ne Zaman Evleniyor, Kiminle Nişanlandı?

Ünlü oyuncu Ecem Uzun, 'Jet Sosyete' dizisiyle tüm beğenileri toplamıştı. Çocukluğundan beri ekranlarda olan Ecem Uzun, magazin dünyasının en sevilen isimleri arasında yer alıyor. Genç oyuncu bu sefer aşk haberleri ile gündeme geldi. Bir süre önce Deniz Şeremetli ile ilişki yaşamaya başlayan Ecem Uzun, evlilik yolundaki ilk adımı attı. Uzun, 6 Mart Pazar günü evde düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Başarılı oyuncu mutlu anlarını sosyal medyadan paylaştı. Bunun üzerine evlilik tarihi merak konusu oldu.  Peki Ecem Uzun ne zaman evleniyor? İşte tüm yanıtlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük Sırlar', 'Şeref Bey', 'Pulsar' ve 'Jet Sosyete' gibi birçok dizide rol alan Ecem Uzun mutluluk haberleriyle magazin gündemine oturdu. Küçük yaşlardan beri kameraların önünde olan Ecem Uzun bir süre önce Deniz Şeremetli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik kararı alan Ecem Uzun ve Deniz Şeremetli geçtiğimiz gün evde yapılan sade bir nişan töreni ile yüzükleri taktılar.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu Ecem Uzun’un 2017’de Boran Kuzum ile aşk yaşadığı söylenmiş, 2020 yazında da adı Ege Ateşler ile anılmıştı. Ecem Uzun aşkı Deniz Şeremetli'de buldu.

Ecem Uzun Ne Zaman Evleniyor?

Ecem Uzun Ne Zaman Evleniyor?

Nişan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Ecem Uzun'a tebrik mesajları yağdı. Çiftin bu yaz nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın