Görüş Bildir
Haberler
Japonların Başka Bir Gezegenden Olabileceğinin Kanıtı 10 Aşırı Tuhaf Moda Akımı

etiket Japonların Başka Bir Gezegenden Olabileceğinin Kanıtı 10 Aşırı Tuhaf Moda Akımı

İster yemek yeme alışkanlıkları olsun, ister müzik ve moda zevkleri olsun Uzak Doğulu kardeşlerimizin bizden çok farklı şeylerden haz aldıkları ortada. Sizler için Japonya'dan derlediğimiz bu alışılmadık eşyalara ve modalara şaşırmamak elde değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 'Decora' modası 90'lar ve 2000'ler tarzını, çocuksu bir giyim tarzı ile birleştirip aşırıya kaçan bu süslenmeye eviriyor.

2. 'Ganguro' Uzak Doğu'da genelde beğenilen beyaz tenin aksine aşırıya kaçmış bronzluk ve beyaz makyaj modası demek. Buna açık renk saç ve parlak aksesuarlar da ekleniyor.

3. Gözleri kocaman ve renkli yapan fotoğraf makinesi filtreleri oldukça popüler. Japon kadınlar bu tür 'anime' görüntüsünü çok beğeniyor.

4. 'Kigurumi' adı verilen bu tulum şeklinde giysiler batıda pijama olarak tercih edilirken, Japonlar bunu sokak modasına dökmekten çekinmiyor.

5. Yüz gerdirmek için kullanılan, korku filmi havasında maskeler. Örneğin bu maskeyi takıp yüzünüze egzersiz yaptırabiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kelime anlamı beyaza boyanmış olan 'Shironuri', giyim tarzı ne olursa olsun vücudun beyaza boyanması ya da eldivenlerle gizlenmesini içeriyor.

7. Bu göz kapağı egzersiz aleti sayesinde, Asyalı vatandaşlar herhangi bir cerrahi operasyon yapmadan katlanan göz kapaklarına sahip olmayı amaçlıyor.

8. Pek yaygın olmasa da, yeraltı tarzında çok sevilen bir moda yüze simit şeklinde yapılan bu enjeksiyonlar. Kalıcı olmadıkları için parti ortamlarında çok seviliyorlar.

9. Sıra dışı alet anlamına gelen 'chindogu'lardan biri ise ruj sürme çerçeveleri. Japonlar günlük sorunları için bu tür pratik çözümleri kullanmayı seviyor.

10. Geçtiğimiz ay cosplay'ci Yui Okada tarafından kullanılan meme askılı sırt çantaları, hem meme detaylarını ortaya çıkarıyor hem de sırt çantasına yeni bir soluk getiriyor.

10. Geçtiğimiz ay cosplay'ci Yui Okada tarafından kullanılan meme askılı sırt çantaları, hem meme detaylarını ortaya çıkarıyor hem de sırt çantasına yeni bir soluk getiriyor.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
445
185
60
42
34
25
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RiveryalıGeralt

Şaka maka bu Japon ve özellikle Güney Kore kızları çok güzel. Gözlerinin iriliği olsun, bazılarının çekik ve alımlı bakışları olsun başta da ciltlerinin pürü... Devamını Gör

yuuki

asyalilari bende çok severimde ama estetik makyaj da zirveler resmen hepsinin gozleri iri diyil geneli esmer o beyazlatici kremlerine bayiliyorum resmen me... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ya teknoloji ve insanlar için kolaylık yapmada 1 numarasınız ama Allah aşkına bu nedir yani?!👎

melkid

bu da bunların arizona kertenkeleleri. bide bizim tuvalet oturuşunu yaparlarsa tam olur