Görüş Bildir
Haberler
İzmir'den Acı Haber: 10 Yaşındaki Ceylin, Komşunun Evinde Ölü Bulundu

etiket İzmir'den Acı Haber: 10 Yaşındaki Ceylin, Komşunun Evinde Ölü Bulundu

Onedio Medya
12.06.2017 - 13:02 Son Güncelleme: 13.06.2017 - 10:52

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü bulundu.

Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, geçen 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşları ile oynamak için evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve de dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormaları ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine Atik'in yakınları soluğu Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alıp, kayıp başvurusunda bulundu.

Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. DHA Ceylin'in çekilmiş son görüntülerini paylaştı...

Önceki gün Mustafa Atik'in cep telefonuna, 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesaj geldi. Dedesi ve babaannesi ile kalan Atik'in kaçırıldığı ortaya çıktı. Polis, dede Atik'in gelen mesajdan yola çıkarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

10 yaşındaki Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada evin bodrumundan ölü bulundu.

"Cesedini sandığa kilitledim"

"Cesedini sandığa kilitledim"

Ceylin'in ölümüyle ilgili ev kadını Ş.T. ile oto tamircisi olan kocası 37 yaşındaki S.T. gözaltına alındı. Linç girişimine karşı gizlice polis ve jandarma tarafından yarım saat sonra evden çıkarılan çift, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Ş.T.’nin polise verdiği ilk ifadesinde olay günü oğlu ile parkta oynadıklarını belirtip, 'Ceylin, oğlumu çok severdi. O da bize katıldı. Bir süre birlikte oynadıktan sonra su içmek ve dinlenmek için eve çıktık. Ceylin, evin içinde koştururken, ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odadaki sandığa kilitledim' dediği öğrenildi.

Öte yanda vücudunda herhangi bir kesici alet ve kurşun yarası bulunmayan Ceylin Atik’in cesedi, savcı ve polisin evdeki gerekli incelemelerinin ardınan otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Ş.T'nin ayrıca 2 çocuğunun 2008 ve 2009'da hayatını kaybettiği de öğrenildi.

Ceylin'in ölüm haberi sosyal medyada da gündem...

Ceylin'in ölüm haberi sosyal medyada da gündem...
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

Sabah kahvalti yaparken televizyonu açmıştım öylesine müge anlı vardı bir anda ortalık karısinca yayinda dikkatimi cekti nasıl bir olay nasil bir kıyma canil... Devamını Gör

esen-miray-yilmaz

Çocuk cinayeti haberi olmayan gün yok artık... Çocuklara ölüm yakışmıyor. İnsan bir çocuğa nasıl kıyabilir nasıl içi acımaz!? "10" yaşında bir çocuğa nasıl b... Devamını Gör

Fatma Naz Bulut

Bir oy için meydanlara inen muhteşem Cumhurbaşkanlarımız,Başbakanlarımız,çok saygın muhalefetimiz,vekillerimiz ve ülkemizin nice yiğit kahramanları;Değerli v... Devamını Gör