Görüş Bildir
Haberler
İzmir'deki Trans Kadın Cinayetinde Üç Kişiye Tutuklama

İzmir'deki Trans Kadın Cinayetinde Üç Kişiye Tutuklama

İzmir'in Bornova ilçesinde, Mira Güneş isimli trans kadının ölümüyle ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Olay, geçen perşembe saat 23.45 sıralarında Rafetpaşa Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Mira Güneş kisimli trans kadının 4'üncü katta oturduğu dairenin bir üst katında yine kendisine ait kiralık boş daireden kötü kokular gelmesi üzerine aparman sakinleri durumu, Yüksel’in yakınlarına bildirdi.

Çekyat içinde ölü bulundu

Çekyat içinde ölü bulundu

Daireye giren yakınları, Mira Güneş'in çekyatın içinde battaniyeye sarılı halde cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Mira Güneş'in  başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ve yüzünün tanınmayacak hale geldiği belirlendi. Mira Güneş'in  öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak çekyatın içerisine koyulduğu tespit edildi.

3 kişi tutuklandı

3 kişi tutuklandı

Ekiplerin çalışması sonucu, olaya karıştıkları ileri sürülen S.G, M.İ, T.T. ve L.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin verdikleri ifadede Mira Güneş ile tartıştıktan sonra kavga ettiklerini, başına darbe alan Mira Güneş'in öldüğünü söyledikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.G, M.İ ve T.T. tutuklandı, L.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın