Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Roketatarlı Saldırı

İzmir'de Roketatarlı Saldırı

Onedio Medya
23.06.2016 - 13:08

İzmir'in Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik roketatarlı saldırı düzenlendi. Roketatar mermilerinden biri yakındaki hastanenin deposuna diğeri de bir evin çatısına isabet etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

PKK'lılarca saat 23.30 sıralarında İzmir'in Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını hedef alan roketatarlı saldırı yapıldı. Mermiler, çevredeki binalara isabet etti.Can kaybının yaşanmadığı olayla ilgili bölgede operasyon başlatıldı.

Olay yeri çevresi güvenlik çemberine alınırken, İzmir'den ilçeye yönlendirilen Terörle Mücadele ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan ilk incelemede, emniyet binasına yönelik iki roket mermisinin atıldığı, roketlerden birinin emniyet binasının yaklaşık 100 ilerisindeki evin çatısına, diğerinin ise daha yakındaki Bayındır Devlet Hastanesi Acil Servis karşısındaki odun-kömür deposu olarak kullanılan alana isabet ettiği belirlendi.

Roketlerin isabet ettiği bina çatısı ve depo alanında hasar oluştuğu, can kaybının meydana gelmediği bildirildi.

Roketlerin Fotomoz tepesi mevkisinden atıldığı ihtimali üzerinde durulurken, bölgede özel harekat ekiplerince operasyon başlatıldı. Polis helikopteri de, ekiplere havadan destek sağladı.

Görgü tanıkları anlattı

Görgü tanıkları anlattı

Olayın görgü tanıklarından, hastanede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Dilsizoğlu (33), patlama sesi üzerine acil servisten dışarı çıktıklarını, bu sırada ikinci roketin depo bölgesine düştüğünü söyledi. Dilsizoğlu, olay üzerine hastanede bulunanların panik yaşadığını, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Deponun yanındaki evde oturan Gülay Keyifçi (40) ise, 'Patlama sesiyle birlikte camların hepsi kırıldı. Çok büyük bir gürültü koptu. Ne olduğunu anlayamadık, hemen patlamanın geldiği yerden uzaklaşarak diğer odalara geçtik.' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın