Görüş Bildir
Haberler
İzleyenlerin Kızılay Çalışanlarından Fazla Kan Gördüğü Aşırı Şiddet İçeren 17 Dizi

İzleyenlerin Kızılay Çalışanlarından Fazla Kan Gördüğü Aşırı Şiddet İçeren 17 Dizi

sahte siyah
05.10.2015 - 13:19

Bir Kurtlar Vadisi olmasalar da her bölümlerinde akan oluk oluk kanla şiddetin dibine vurmuş 17 dizi...

🔪🔫💣Görüntüler şiddet ve spoiler içerir!🔪🔫💣

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. The Following

Hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçen ünlü seri katil Joe Carrol ile peşindeki eski FBI ajanı Ryan Hardy'nin kovalamacasını anlatan The Following.

IMDb puanı: 7,5

16. Breaking Bad

Ailesine para bırakabilmek için arayışta olan kanser hastası kimya öğretmeni Walter White ile uyuşturucu işi yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman'ın hikayesini anlatan Breaking Bad.

IMDb puanı: 9,5

15. Fargo

Kötü, karanlık ve esrarengiz kiralık katili Lorne Malvo ile hayatı başarısızlıklarla dolu, sıradan bir insan olan Lester'ın karşılaşmasıyla gelişen olayları anlatan Fargo.

IMDb puanı: 9,0

14. True Blood

ABD'de bulunan Bon Temps isimli küçük bir kasabada vampirlerle insanların birlikte yaşamaya başlaması ve aralarındaki etkileşimi anlatan True Blood.

IMDb puanı: 8,0

13. American Horror Story

Her sezonu, farklı bir dizi karakter, mekan, 'başı, ortası ve sonu' olan bir öyküye sahip olan bağımsız bir mini dizi olan American Horror Story.

IMDb puanı: 8,3

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Criminal Minds

Quantico´daki Davranış Analizi Ünitesi´nde çalışan ve suçluyu yakalayabilmek için, onun gibi düşünen uzman bir grubun maceralarını anlatan Criminal Minds.

IMDb puanı: 8,2

11. Dexter

Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışan aynı zamanda bir seri katil olan Dexter Morgan'ın hikayesini anlatan Dexter.

IMDb puanı: 8,9

10. Banshee

Mr. Rabbit adlı suçlunun 15 yıl kaldığı hapishaneden çıkar çıkmaz soluğu eski sevgilisi ve suç ortağının yaşadığı Banshee adlı kasabada almasıyla başlayan hikayeyi anlatan Banshee.

IMDb puanı: 8,4

9. Oz

Kısaca Oz denilen Oswald State Correctional Facility adlı bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları anlatan Oz.

IMDb puanı: 8,9

8. Hannibal

Suçlu profili çıkarma uzmanı Will Graham ile peşinde olduğu son katili yakalamak için yardım aldığı ünlü psikiyatr Dr. Hannibal Lecter'ın hikayesini anlatan Hannibal.

IMDb puanı: 8,6

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Vikings

8. yüzyıl İskandinavyası’nda basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü anlatan Vikings. 

IMDb puanı: 8,6

6. Boardwalk Empire

20'li yıllarda ABD'de içki satışının, üretiminin ve dağıtımının yasak olduğu 'İçki Yasağı Yasası' döneminde gangsterler ve politikacılar arasındaki karmaşık ilişkileri konu alan Boardwalk Empire.

IMDb puanı: 8,7

5. Rome

Julius Caesar ve varisleri döneminde Roma İmparatorluğu'nun Galya'da ve Mısır'daki mücadelesini ve ülke içinde yaşanan çekişmeleri yansıtan Rome.

IMDb puanı: 8,9

4. Sons of Anarchy

Charming adlı bir kasabada, yasa dışı işler yapan, aynı zamanda suçları ve suçluları kontrol altında tutmaya çalışan ve diğer yandan da kanunlarla mücadele eden bir motosiklet kulübünün maceralarını anlatan Sons of Anarchy.

IMDb puanı: 8,7

3. Game of Thrones

Üzerinde yaşayan esrarengiz yaratıkları ve sabit süreleri olmayan mevsimleri ile bizim dünyamızdan oldukça farklı bir dünyada hanedanlar arasındaki mücadeleyi konu alan Game of Thrones.

IMDb puanı: 9,5

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Spartacus: Blood and Sand

Tarihsel bir karakter olan Trakyalı asker Spartacus'ün köle olmasını ve bir gladyatöre dönüşümünü anlatan Spartacus: Blood and Sand.

IMDb puanı: 8,6

1. The Walking Dead

Yayılan bir hastalık sonucu zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesi veren bir küçük grubunun hikâyesini ele alan The Walking Dead.

IMDb puanı: 8,6

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
25
13
11
11
5
4