Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Her Sahnesinde İnsanın Libidosunu Tavana Çıkartan 2022 Yapımı 9 Film

etiket İzlerken Her Sahnesinde İnsanın Libidosunu Tavana Çıkartan 2022 Yapımı 9 Film

Selluka
01.11.2022 - 23:06 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 23:51

İzlerken libidonuzun tavana çıkacağı 2022 yapımı filmleri sizler için derledik, hazırsanız başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Krime Story ( IMDB 3.5 )

1. Krime Story ( IMDB 3.5 )

Son Görev, evlerine giren soygunculardan intikam almak için bir plan yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. Eski bir mafya babası olan Ben Myers, kanser hastalığı ile mücadele eder. Ben bir yandan kendi hastalığı ile uğraşırken bir yandan da demans hastası olan karısına bakmaya çalışır. Onun hayatı, birgün evlerinin soyguncuların hedefi olmasıyla bambaşka bir hal alır. Ben, hayatını mahveden hırsızlardan intikam almak için bir plan yapar. Ben, bu süreçte kendi karanlık geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır.

2. Love And Something Like It ( IMDB 3.8 )

2. Love And Something Like It ( IMDB 3.8 )

Televizyonların en beğenilen haber programı 'That’s Seattle Life' ın başarılı, hırslı, çekici sunucusu Lanie Kerrigan, mesleğinde başarılı ve ünlü bir televizyoncudur. İyi bir işi, iyi bir evi, iyi bir gardrobu ve 'Seattle Mariners' takımının yıldız oyuncusu olan bir erkek arkadaşı vardır.

Dünyevi zevklerin hepsinden ziyadesiyle nasibini almış olan Lanie’nin hayatı, evsiz bir sokak falcısının kendisine yaptığı kehanetle değişecektir. Lanie’ye bir hafta sonra öleceğini söyleyen falcı onu anlamsız bir yaşam sürdüğü için eleştirir.

Önce falcının dediğini ciddiye almayan Lanie, diğer kehanetleri birer birer çıkmaya başlayınca paniğe kapılır.

3. Poskromienie Złośnicy ( IMDB 4.5 )

3. Poskromienie Złośnicy ( IMDB 4.5 )

Aldatmayla sonuçlanan bir ilişkinin ardından memleketine geri dönen kalbi kırık genç bir kız, entrikacı kardeşinin hain planına sürüklenir. Kardeşi, genç kızın topraklarını satmayı ikna etmesi için ona yakışıklı bir yabancı ayarlamaya çalışır.

4. Öğle Güneşinde Yıldızlar ( IMDB 5.4 )

4. Öğle Güneşinde Yıldızlar ( IMDB 5.4 )

Denis Johnson’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve 1984 yılında Nikaragua Devrimi sırasında geçen film, Orta Amerika'da görev icabı yaşayan dik kafalı Amerikalı bir kadının (Margaret Qualley), görev sırasında tanıştığı İngiliz iş insanı (Joe Alwyn) ile arasındaki tutkulu aşkı konu alıyor. Bu tutkulu çift bir süre sonra komplolar ve yalanlar ile dolu bir labirentin içine girecek ve ülkeden kaçmaya çalışacaklardır. Bunu gerçekleştirmek için ise yalnızca birbirlerine güvenmeleri gerekmektedir.

5. Blonde (IMDB 5.5)

5. Blonde (IMDB 5.5)

Joyce Carol Oates’in Pulitzer ve National Book Award ödüllerine layık görülmüş kitabından uyarlanan film, Marilyn Monroe olarak tanıdığımız Norma Jean Baker’ın hayatına dair çıkan şehir efsanelere odaklanıyor. Monroe hakkında çıkan söylentilerle gerçekleri karşılaştıran kitap, satış rekorlarına imza atmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seklis ( IMDB 5.7 )

6. Seklis ( IMDB 5.7 )

Üç genç çift, aşkı kendi yollarıyla anlamaya çalışmaktadır. Yeşil olan ilk samimi deneyimlerini yaşamaya çalışıyor, Sarı direniyor ve Kırmızı boşanıyor. Birlikte yaşamanın son anlarını yaşıyorlar...

7. Nude Tuesday ( IMDB 5.7 )

7. Nude Tuesday ( IMDB 5.7 )

40'lı yaşlardaki Laura ve Bruno, sorunlu evliliklerindeki kıvılcımı yeniden alevlendirmek isterler. Bunun için çift, kötü şöhretli ilişki ve cinsel şifa gurusu Bjorg Rasmussent tarafından yönetilen, üç günlük bir inziva için yola çıkarlar.

8. En attendant Bojangles ( IMDB 6.5 )

8. En attendant Bojangles ( IMDB 6.5 )

Genç bir çocuk olan Gary, eksantrik ailesiyle birlikte Paris'te bir apartman dairesinde yaşar. Gary'nin ebeveynleri Camille ve Georges, her gece en sevdikleri şarkı Bay Bojangles'da sevgiyle dans etmektedir. Onların evlerinde sadece eğlenceye, fanteziye ve arkadaşlara yer vardır.

9. Fire Island ( IMDB 6.7 )

9. Fire Island ( IMDB 6.7 )

Fire Island, ucuz rosé ve bir grup eklektik arkadaşın yardımıyla tarihsel olarak LGBTQ+ topluluğu için sıcak bir nokta olarak bilinen Long Island'ın güney kıyısındaki Fire Island'a bir haftalık bir tatile çıkan iki yakın arkadaşın hikayesini konu ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
8
7
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın