Görüş Bildir
Haberler
TV
İzlemeniz Gereken 15 Kore Dizisi

İzlemeniz Gereken 15 Kore Dizisi

20.06.2014 - 14:48 Son Güncelleme: 22.06.2014 - 14:57

1. Secret Garden

Güney Kore'nin en fazla bilinen ve sevilen dizisi. Gil Ra Im(Ha Ji won) ve Kim Joo Won(Hyun Bin) tarafından oynanan zaman zaman sizi güldürecek zaman zaman sizi ağlatacak mükemmel bir dizi. İtinayla Tavsiye Edilir !

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. You're Beautiful

Jang Geuk Suk, Lee Hong Ki ve Park Shin Ye 'nin oynadığı yine en fazla bilinen kore dizilerinden olan You're Beautiful izlerken gülme krizine giriceksiniz :)

3. City Hunter

Benim de favorim olan mükemmel bir aksiyon kore dizisi. Başrollerinde Lee Min Ho'nun ve Park Min Young ve oynadığı bol aksiyonlu olmakla beraber  tabiki Lee Min Ho'nun çekiciliği ve oyuncluğuyla da kat kat güzel olan harika bir dizi!

4. Sungkyunkwan Scandal

Dizinin adı korkunç gibi gözükse de başrollerini Park Yoochun, Park Min Young ve Song Joon Ki'nin oynadığı Joseon dönemi yani eski Kore' de geçen bir dizi. Komiktir,gülmek isterseniz kaçırmayın çingum :)

5. I Miss You

Park Yoochun, Yoon Eun Hye ve Yoo Seung Ho'nun oynadığı dram ve romantik bir dizi. Sizi zaman zaman ağlatacak ama aynı zamanda çok güzel olan bir dizi.

6. Inspiring Generation

Kim Hyun Joong, Song Jae Rim, Kim Jae Wook gibi koreli meteorların oynadığı 1900'lerde geçen bol aksiyonlu, kılıçların havada uçuştuğu mükemmel bir dizi.Aksiyon seviyorsanız durmayın bence :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. The Heirs

Lee Min Ho, Kim Woo Bin ve Park Shin Ye'nin oynadığı komik,romantik ve lise de geçen bir dizi.Zaman zaman Boys Over Flowers'ı hatırlatan ama dizide k evler,arabalar ve kıyafetler bakılacak cinsten. Ha bir de Kim Woo Bin der susarım.

8. You Who Came From Stars/ My Love From Star

Şuana kadar ki hiçbir kore dizisinin konusuna benzemeyen bir dizidir kendisi. Kim Soo Hyun ve Jun Ji Hyun'ın oynadığı fantastik,komik bir dizi. Her şey Kang Min Joon(Kim Soo Hyun)'un kendi dünyasından yani uzaydan gelip dünyada Joseon döneminde sıkışmasıyla başlar. Ancak geri dönüşü 400 yıl sonra olabilicektir. Gitmesine az bir süre kala 400 yıl sonra kime kör kütük aşık oldu dersiniz? MÜKEMMEL BİR DİZİİİİİİ. <3

9. Coffee Prince

Yoon Eun Hye ve Gong Yoo 'nun oynadığı romatik ve komik bir dizi. Herşey Gong Yoo(Choi Han Gyul) 'un Yoon Eun Hye(Ko Eun Chan)'ı erkek sanmasıyla başlar ve olaylar gelişir. Gong Yoo = OMG.

10. Empress Ki

En sevdiğim tarihi kore dizisidir kendisi. Ha Ji Won,Joo Jin Mo ve Ji Chang Wook'un oynadığı 50 bölümlük(sizi korkutmasın) mükemmel bir dizi. Normalde tarihi kore dizileri hep Joseon döneminde geçerken bu sefer çin tarihini anlatıyor. Seung Nyang(Ha Ji Won) koreli bir köleyken Çin'e gelip imparotoriçe oluyor.Üstelik gerçek tarihe dayanan bir dizi. Benden söylemesi!

11. Dream High

Taecyeon, Kim Soo Hyun, Park Wooyoung,Suzy ve IU'nun oynadığı komik,romantik güzel sanatlar lisesinde başlayıp star yolunda gençleri anlatan kore dizisi. Ayrıca Dream High 2 olarak devamı da var !!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Playful Kiss

Kim Hyung Joong ve Jung So Min oynadığıkomik, romantik ve lise çağında geçen bir dizi. Jung So Min(Oh Ha Ni) küçüklüğünden beri Baek Seung Jo (Kim Hyun Joong) aşıktır ve okulun en zeki çocuğudur. zaman zaman yerlere yatacağınız komik bir dizi.

13. Nice Guy/ The Innocent Man

Song Joon Ki,Moon Chae Won ve Park Si Yeon'un oynadığı entrika, aşk ve hırsın olduğu çok güzel bir dizi . Düşünün, aşk size en fazla ne yaptırabilir?  Song Joon Ki'ye bir daha aşık olunacak dizilerden.

14. My Girlfriend Is Gumiho

Lee Seung Gi ve Shin Min Ah'ın oynadığı fantastik ve komik bir dizi. Her şey Lee Seung Gi(Cha Dae Woong)'un Gumiho'yu 9 canlı bir tilki olduğunu öğrenmesiyle başlar. Ama...

15. The Princess Man

Joseon döneminde geçen bir aşk dizisi daha. Park Shi Hoo ve Moon Chae Won'nın oynadığı mükemmel bir dizi. İBirbirlerine aşık oldukları sırada aslında ne kadar uzak olduklarını da anlatan aşk ve entrikayla dolu bir dizi. Tarihi dizi seviyorsanız benim gibi ,tavsiye edilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1384
701
424
263
160
152
146