Görüş Bildir
Haberler
İyi Flörtün Dört Kuralı

İyi Flörtün Dört Kuralı

Kadınon.com
08.09.2014 - 17:07 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 17:53

İyi Flört'ün Dört Kuralı

Kafaca iyi anlaştığınız, sizi kendine çeken, yakın ilgi alanlarınızın bulunduğu hoş bir erkekle flört etmeye başladınız. Flörtün ilişkinizdeki en tatlı ve en önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu düşünürsek, hata yapmamanız adına bir kaç öneriye hayır demeyeceğinizi düşünüyoruz. İşte iyi bir flört için uymanız gereken 4 altın kural…

1. Flörtünüzü kısıtlamaya çalışmayın

Daha dün bir bugün iki… Henüz flört ediyorsunuz, o yüzden bu duruma uygun davranmaya çalışın. Onu kısıtlamaya çalışmak, nerede kimler olduğunu sürekli öğrenmeye çalışmak, sosyal medyadaki hareketlerini eleştirmek ve bunun gibi kısıtlayıcı davranışlar, karşınızdaki erkeğe “Daha şimdiden böyleyse?!” şeklinde düşündürebilir. Rahat olun, sizi seven zaten sizinle birlikte yol alacaktır.

2. Onu şaşırtın

Çok yönlü olmak size flört açısından bir çok avantaj sağlar. Onunla sadece sevgili değil, çok iyi bir arkadaş, sırdaş ve her zaman arkasında olacağınız bir dost olabileceğinizi gösterin ve bunu ifade etmekten kaçınmayın.

3. Kendinizi ön plana çıkartmaya çalışmayın

Onu etkilemek için sürekli ne kadar “süper” biri olduğunuzun ya da harika özellikler taşıdığınızın altını çizmeye gerek yok. Sürekli kendinizi anlatmak bencil ve egoist bir imaj çizmenize neden olur. Üstelik daha ilk günlerden size ait bütün detayları anlatmanız gizeminizi kaybetmenize neden olur. Onun sizi merak etmesine izin verin!

4. Onu dinleyin

Erkekler biz kadınlar gibi çoğu şeyi dillendirmezler. Ancak vücut dillerinden sıkıntıları olduğunu anlayabilirsiniz. Flörtünüz kendi kendine söyleniyorsa, oflayıp pufluyor, ağzını bıçak açmıyor ve asık suratlıysa, onu biraz zorlayıp derdini size anlatmasını sağlayabilirsiniz. Sorunun ne olduğunu bilmek, onunla dertleşmek ve onu anladığınızı hissettirmek, size bağlanmasını ve yanınızda kendisini iyi hissetmesini sağlayacaktır.

Kaynak: http://www.kadinon.com/ask-iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
0
0
0