Görüş Bildir
Haberler
İtiraf Zamanı! 'Keşke Biraz Şunun Gibi Olsak' Dediğimiz 13 İnsan Tipi

etiket İtiraf Zamanı! 'Keşke Biraz Şunun Gibi Olsak' Dediğimiz 13 İnsan Tipi

Hepimizin çevresinde, bazı özellikleri ile kimi zaman bize; 'Yahu ne var azıcık şunun gibi olabilsem!' dedirten tipler vardır. Genel olarak öyle biri olmak istemesek hatta bazen bu özelliklerinden dolayı onlara uyuz olsak da öyle anlar gelir ki gerçekten onlar gibi olmayı isteriz. İşte o tiplerden bazıları;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gamsızlar.

Dünya yansa bile umurlarında olmayan bu insanlar gerçekten çekilmez olsalar da rahatlıkları ile insana bazen durup,keşke ben de biraz şunun gibi olsam dedirtir. Çünkü biz en ufak bir şeyi bile kafamıza takarken onlar daima rahat ve mutludurlar.

2. Babadan zengin olanlar.

Ondaki imkanlar benim elimde olacak var ya.... Diye başlayıp devam eden cümleleri hangimiz kurmadık? :)

3. Bakkala giderken bile bakımlı olan tipler.

Aman ya şuradan şurası zaten diye üşenip, üstünde yer bezine beş kalmış t-shirtin, saçın başın dağılmış halde evden çıkarsın ve şansına o yolda çok güzel bir kadın ya da dünya yakışıklısı bir erkekle karşılaşırsın. Şöyle durup sana bir bakar ve baktığına pişman olmuşçasına kafasını çevirip gider. İşte o an tüm varlığınla bakımlı olmaya üşenmeyen insanlardan olabilmeyi dilersin.

4. Her durumda ilk önce kendini düşünebilen, benciller.

Biz başkaları için fedakarlıklar yapıp, aman insanlar üzülmesin diye her zaman en uygun çözümü bulmaya çalışırken, böyle insanların hemen hemen hiç üzülmediğini, kafalarına çok az şeyi taktığını ve bir şekilde gerçekten mutlu olduklarını görünce, insan ister istemez keşke ben de biraz böyle olsam diyor tabi.

5. Karizmatik ses tonu olanlar.

Bazı insanlar var ki telefonla konuşurken bile sanki bir radyo yayınına bağlanmış hissi yaratıyorlar. Biz de hala grip olunca değişen o naneli ses tonumuzla kendimizi avutalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kolay kolay sarhoş olmayanlar.

Bunların bir de midesi kuvvetli olanlar vardır ki ekstra özendirir. Biz fazla içilmiş bir geceden sonra iki gün kendimizi toplayamazken, o dünyaları içse ertesi güne dipçik gibi uyanabilir.

7. Bir gördüğünü kolay kolay unutmayan, hafızasına bin maşallah dedirtenler.

Özellikle gittiği bir yeri, tanıştığı kişilerin isimlerini unutmayanlar çok şanslılar.

8. Şeytan tüyü olanlar

Herkes tarafından sevilen, sevimli, esprili, çok güzel veya çok yakışıklı olmasa da şirinlikleri ve tatlı dillleri sayesinde en huysuz insana bile kendilerini sevdirebilen bu insanlara özenmemek elde değil.

9. Çok az bir uyku ile yetinip enerjisinden bir şey kaybetmeyenler.

Böyle insanların özellikle iş hayatında çok daha verimli olduğu da bilimsel bir gerçek.

10. Doğru düzgün çalışmadan her sınavı geçenler.

Biz sabahlara kadar çalışıp zar zor geçerken o birkaç saatlik çalışma ile tüm dersleri halleder. Hem en sinir olunan hem de en çok özenilen tip olsa gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Her zaman dört ayağının üzerine düşen, şanslılar.

Evet gerçekten böyle insanlar var. Ne olursa olsun her durumda lehlerine sonuçlanan bir şey oluyor. Aynısı benim başıma gelseydi mahvolurdum diyeceğiniz bir durumdan onlar sıfır zarar ile kurtulabiliyorlar. Açıkçası kendi adıma ben zaman zaman değil her zaman böylelerine hem özeniyor hem de biraz uyuz oluyorum. :)

12. Ders çalışmayı sevenler

Biz sınava bir gün kaldığında bile , o dersin başına zar zor otururken, onlar düzenli not tutup, günü gününe çalışırlar ve üstüne üstlük bundan zevk alırlar. Ders çalışmanın adeta bir hobi haline geldiği bu insanlar ara ara gerçekten imrendirir.

13. Ve tabi ki; yiyip yiyip kilo almayanlar.

Canları hangi saatte ne isterse yiyen ancak yağ oranlarını hep sabit tutmayı başarabilen bu insanlara özenmeyen kaç kişiyiz?

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
297
108
43
22
17
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yuuki

hepsinden istiyorum ve bu insanları gerçekden kıskanıyorum

Samet Kaya

Gamsız olaydık diğerlerine keşke demezdik..

bayan kahkaha

çoğu var aslında dfhbfhjghk