Görüş Bildir
Haberler
İster Pilot Olun İster Vatman: En İyi Taşıt Simülasyonları

İster Pilot Olun İster Vatman: En İyi Taşıt Simülasyonları

Deniz Ünsal
09.12.2022 - 10:32

Simülasyon oyunları kimi zaman bize yeni bir tutku kimi zaman ise kafamızı dağıtmak için bir kaçamak oluyor. Türlü türlü simülasyon oyunu bulmak mümkün ancak iyisini bulmak biraz zor. Çünkü simülasyon oyunlarının ilk amacı sizi eğlendirmek değil, sizlere yeni deneyimler kazandırmaktır. bu listemizde kendinize yeni birer deneyim katabileceğiniz en iyi taşıt simülasyonu oyunlarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

European Ship Simulator

European Ship Simulator

European Ship Simulator pek karşılaşmadığımız bir türden simülasyon oyunu. Hemen her araç türünün simülasyonu çıkarken maalesef ki gemi simülasyon oyunu bulmak oldukça zor. 2016 yılında çıkan oyun yeni bir şeyler denemek isteyebileceğiniz, kontrolleri kolay olmayan ve ustalaşması süre isteyen bir oyun.

Bus Simulator 21

Bus Simulator 21

Serinin önceki oyunlarına göre daha iyi bir açık dünyaya, kaliteli grafiklere sahip Bus Simulator 21 ile toplu taşıma şoförü olma imkanı bulabilirsiniz.

SnowRunner

SnowRunner

Bataklıklar ve kayaların arasında zorlu doğa koşullarında taşımacılık yapmak istiyorsanız SnowRunner tam size göre. Kaliteli grafikleri, gerçekçi fizik motoru ile sizlere hem güzel hem de zorlu zamanlar yaşatacak olan oyun adeta kendi temasını tek başına oluşturuyor.

WRC Generations

WRC Generations

Ralli pilotlarına gerçek hayatta çok fazla denk gelemiyoruz amasimülasyonda da olsa onlardan biri olabiliriz. Hem zamana hem de zorlu yollarda yarıştığımız WRC Generations, KT Racing'in en son çıkan oyunu.

Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa'dan başka bir sürü yarış simülasyon oyunu var ve çoğuna da burada yer verebilirdik ancak Assetto Corsa Competizione'nin fizik motoru aralarında en başarılı olan. Muhteşem grafikler eşliğinde bir yarış simülasyonu istiyorsanız kesinlikle uğranması gereken ilk durak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Serinin ilk oyunu üzerine katlayarak çıkan, piyasaya girdiği 2012 tarihinden beri hem grafiksel hem oynanışsal hem de içeriksel olarak onlarca farklı güncelleme ve geliştirme ile yerini kimseye kaptırmayan Euro Truck Simulator 2. Gelen her harita paketi ile daha fazla içerik geliyor ve bizler arkada açılan müzikler ve arkadaşlarla yapılan muhabbetler eşliğinde yollara koyuluyoruz.

American Truck Simulator

American Truck Simulator

Tırcılık kültürü Amerika'da oldukça gelişkin. Tabii ki kültürünün bu kadar geliştiği bir yerde yeni bir tır simülasyonu da gerekiyordu. 18 Wheels of Steel: Haulin' 2006'da çıktığında oldukça sevilmişti ancak eskiydi. Oyunculardan gelen bu talebi SCS Software da geri çevirmedi ve 2016 yılında American Truck Simulator'ı çıkardı.

Train Sim World 3

Train Sim World 3

Ek paketleri ile binlerce lira tutan ve fanatiklerinin olduğu tren simülasyonu serisinin son oyunu Train Sim World 3.

DCS World

DCS World

Bir savaş pilotu olmak gerçek hayatta ne kolay ne de herkesin yapabileceği bir şey. Tüm o basınç ve stresi doruklarına kadar evinizde yaşamak istiyorsanız da DCS World işte karşınızda duruyor. Train Sim World 3'ün ek paketleri için pahalı tutuyor demiştik ama kendisi DCS World'ün eline su bile dökemez. Eğer tüm ek paketleri ile DCS World oynamak isterseniz cebinizden on beş bin lirayı aşkın bir para çıkartmanız gerekiyor.

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator için grafikleri, tamamen gerçek dünyadan modellenmiş haritası, en ince detaylarına kadar düşünülmüş oynanışı ile en iyi simülasyon diyebiliriz. Ayrıca güncel hava durum sistemi ile evinizin üstünden uçarken dışarıdaki rüzgarı da öğrenebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın