Görüş Bildir
Haberler
İstediğiniz Erkeği Elde Etmenin Yöntemleri

etiket İstediğiniz Erkeği Elde Etmenin Yöntemleri

Pegarose
17.10.2014 - 12:45 Son Güncelleme: 17.10.2014 - 14:23

Vücut dilinizi kullanarak ve kendinizi doğru ifade ederek, beğendiğiniz erkeği tavlamanız çok kolay. İşte istediğiniz erkeği elde etmenin yöntemleri...

Heyecanlı bir macera mı arıyorsunuz? Yoksa istediğiniz ciddi bir ilişki mi? İstediğiniz nasıl bir ilişki olursa olsun bir gerçek var: Önce o erkeği elde etmelisiniz. Gözümüze kestirdiğiniz erkekle sözlü iletişime geçmeden önce vücut dilimizle iletişime geçiyoruz. Hareketlerinizin vücut dilinde ne anlama geldiğini bilirseniz, karşınızdaki kişiye ulaşmanız, kendinizi ifade etmeniz çok daha kolay olabilir.

Kaynak: http://www.pegarose.com/istediginiz-e...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Göz teması kurun

Göz teması kurun

İlk bakış çok önemli. Karşınızdaki kişinin gözlerine odaklanın ve birkaç kalp atışı boyunca gözlerinizi çekmeyin. Omuzlarınızı dikleştirin, göğüslerinizi ön plana çıkarın. Başınızı ve gövdenizi hoşlandığınız kişiye doğru hafifçe çevirin.

Farkına varmadan karşınızdaki kişi gövdesini size doğru çevirir, omuzlarını dikleştirir ve başını hafifçe öne eğerse doğru yoldasınız demektir.

Hafifçe gülümseyin

Hafifçe gülümseyin

Gözlerinizi hafifçe kısarak onu baştan aşağı süzün. Eğer gördükleriniz hoşunuza gidiyorsa tekrar göz teması kurun ve mutlaka gülümseyin. Ama gözlerinizi tamamen üzerine odaklamayın, daha duygusal ve muzip bir ifadeyle bakın. Bakışlarınızı arada kaçırın, sonra yine göz göze gelin. Bilimsel araştırmalara göre çok uzun bakışlar rahatsız edici etki yaratıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

Karşınızdaki kişi birkaç saniye içinde daha dik durmaya, bakışlarınıza ve gülümsemenize karşılık vermeye başlıyorsa, onu avuçlarınızın içine almaya başladınız demektir.

Mesafeli davranın

Mesafeli davranın

Arkadaşlarınızla beraber bulunduğunuz bir ortamda, biriyle yakınlaşmaya çalışacaksanız, arkadaşlarınızla aranıza biraz mesafe koyun. Arkadaş grubu içerisinde çılgınca eğlenen, gürültülü kahkahalar atan kadınlar erkekleri korkutuyor. Tek başınıza tuvalete ya da içki almaya bara yönelin. Böylece baş başa konuşma şansı yakalayabilirsiniz.

İlk adımı atın

İlk adımı atın

Erkekler başlangıçta bizim düşündüğümüz kadar ayrıntılı ve derin analiz yapmıyor. Psikologlar ilk adımda, erkeğin tamamen kadının kendisine olan ilgisine odaklandığını söylüyor. Abartılı bir girişe gerek yok, ısınma turlarını tamamladıktan sonra tüm tatlılığınızla bir 'merhaba' demenizden daha güzel ve doğru bir başlangıç olamaz.

Ses tonunuza dikkat edin

Ses tonunuza dikkat edin

Daha çekici bir ses tonu için tane tane konuşun ve sesinizi biraz alçak tutun. Birkaç saniye gözlerinizi kaçırmadan karşınızdaki erkeğin gözlerinin içine bakın. Cesaret vermek için gülümseyin. Aranızdaki buzları kırdıktan sonra her şeyi akışına bırakın. Her ne kadar size o teslim olduysa da, sizi tavlayan oymuş gibi davranıp kendisini zafer kazanmış hissetmesine izin verin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
155
65
55
48
34
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın