Görüş Bildir
Haberler
İşte Onedio Okurlarına Göre Dünyanın En Güzel Yüzlü 15 Erkeği

etiket İşte Onedio Okurlarına Göre Dünyanın En Güzel Yüzlü 15 Erkeği

theolonius
24.08.2017 - 22:17

Her yıl dünyanın en güzel yüzüne sahip insanları seçen TCCandler'in listesindeki ünlülerden oluşturduğumuz oylamamız tamamlandı. Onedio okurlarına göre dünyanın en güzel yüzlü 15 erkeği şu şekilde oluştu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Ryan Gosling

15. Ryan Gosling

''The Notebook'' ve ''La La Land'' gibi aşk filmleriyle tanıdığımız Kanadalı oyuncu son zamanlarda gençlerin favorilerinden biri.

14. Marco Pigossi

14. Marco Pigossi

Brezilyalı oyuncu kendi ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de çok popülermiş bunu görmüş olduk.

13. Justin Bieber

13. Justin Bieber

Kanadalı 23 yaşındaki şarkıcının popülerliğinden bahsetmeye gerek yok diye düşünüyoruz. Attığı her adım gündem olan Bieber'ın ülkemizde de oldukça fazla bir hayran kitlesi var.

12. Berk Cankat

12. Berk Cankat

Çerkes asıllı oyuncu ''Muhteşem Yüzyıl Kösem'' dizisindeki rolünden sonra daha da popüler oldu. Kendisini şu sıralar ''Yıldızlar Şahidim'' adlı dizide başrol oyuncusu olarak izliyoruz.

11. Brad Pitt

11. Brad Pitt

53 yaşındaki Amerikalı oyuncu son dönemlerde Angelina Jolie ile olan ayrılığı ile gündemde olsa sayısız harika oyunculuğa ve filme imza attı. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kit Harington

10. Kit Harington

Nam-ı diğer Jon Snow, Game of Thrones sayesinde dünyada inanılmaz bir popülerliğe ulaştı. Dolayısıyla okurlarımızın oylarıyla bu listede yer bulmasına şaşırmadık.

9. David Beckham

9. David Beckham

İngilizlerin ''altın çocuğu'' şimdilerin de örnek babası her zaman göz önüne bulundu. Gerek yakışıklılığıyla gerekse karıizmasıyla bu listede yer bulması hiç şaşırtıcı değil.

8. Christopher Mason

8. Christopher Mason

Amerikalı mode, Selena Gomez'in ''Hands to Myself'' klibinde oynadıktan sonra adından oldukça söz ettirdi. Kendisini Gomez ünlü etti diyebiliriz. E tabi kullanıcılarımız da gözden kaçırmamış olacak ki bu listeye dahil etmişler.

7. Henry Cavill

7. Henry Cavill

İngiliz aktör ''Batman v Superman'' filmindeki Superman olarak hayatımıza girdi. Tabi daha önce ''The Tudors'' dizisindeki oyunculuğuyla da adından çokça söz ettirmişti.

6. Jensen Ackles

6. Jensen Ackles

Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan ''Supernatural'' dizisinin Dean'ı listemizde 6.sırada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Nick Bateman

5. Nick Bateman

Kanadalı model ve oyuncu Bateman'ın oldukça büyük bir hayran kitlesi mevcut. Ülkemiz insanı da kendisine karşı kayıtsız değil.

4. Matthew Noszka

4. Matthew Noszka

Matthew Noszka, Instagram üzerinden keşfedilerek hayatı değişenlerden. Kısa sürede GQ gibi bir sürü dergiye konu olarak yıldızını parlatmaya devam ediyor.

3. Kıvanç Tatlıtuğ

3. Kıvanç Tatlıtuğ

Model ve manken olarak başladığı hayatını oyuncu olarak sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ hakkında söylenecek çok söz yok. Yakışıklılığı kadar oyunculuğuyla da insanları büyülemeye devam ediyor.

2. Çağatay Ulusoy

2. Çağatay Ulusoy

Best Model of Turkey 2010 Birincisi olarak hayatımıza giren Çağatay Ulusoy modellik mesleğinin yanında tv dizilerinde ve sinema filmlerinde oyunculuk yapıyor ve bunu da çok iyi yapıyor.

1. Francisco Lachowski

1. Francisco Lachowski

Brezilyalı model ülkemizde Mavi Jeans reklamlarında oynadıktan sonra oldukça popüler oldu. 2009 yılında keşfedilmesinden sonra dünyaca ünlü birçok markanın yüzü oldu ve bu gidişle de olmaya devam edecek gibi duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1834
1361
648
224
207
205
119
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın