Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da 19 Saat Boyunda Motosiklet ve Elektrikli Scooter Kullanımı Yasaklandı

İstanbul'da 19 Saat Boyunda Motosiklet ve Elektrikli Scooter Kullanımı Yasaklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 'Bugün 23.00'ten, yarın 18.00'e kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter’lar kullanılmayacaktır' açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zorlu hava koşullarının etkili olduğu İstanbul'da motosiklet ve elektrikli scooter kullanımına kısıtlama getirildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, 'Bugün 23.00'ten, yarın 18.00'e kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter’lar kullanılmayacaktır' ifadelerini kullandı.

'Verdiğiniz her sipariş motokuryelerin hayatını riske atıyor'

'Verdiğiniz her sipariş motokuryelerin hayatını riske atıyor'

Daha önce Daha önce Turizm, Eğlence ve Hizmet İşçileri Sendikası (TEHİS), paket servis hizmeti ve siparişlerin derhal durdurulması yönünde çağrıda bulunarak 'Bugün halkımızdan acil durumlar dışında paket servis için sipariş vermemelerini rica ediyoruz. Verdiğiniz her sipariş motokuryelerin hayatını riske atıyor' açıklamasında bulunmuştu.

Getir, başta İstanbul olmak üzere fırtına nedeniyle bazı kentlerde motosikletli teslimat servislerini durdurduğunu duyurmuştu.

Getir'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Fırtına nedeniyle yollar motokuryelerimiz için tehlikeli. Şu anda İstanbul'daki bütün motosikletli teslimat hizmetlerimizi durdurduk, sadece araçlarımızda sınırlı hizmet verebiliyoruz. Hava muhalefeti sebebiyle diğer illerde etkilenen bölgelerde de hizmetimize ara verdik. Motokuryelerimizin güvenliği için aldığımız bu önlem dolayısıyla siparişlerinizdeki yaşanabilecek gecikme ve iptaller için anlayışınızı rica ediyoruz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
34
5
5
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Doğru karar bu tarz durumlarda evlere servis yapacak firmalar ya araba ayarlayacak ya da evlere servisi iptal edecek. İnsanların canını tehlikeye atarak tica... Devamını Gör

Furkan Koç

belli ki şiddetli bi fırtına geliyor. tüm resmi kurumlara, çalışanlara tatil verilmeli bence. bakalım sonuçları yarın ne olacak.

Duru Naz Özgür

Resmi kurumlar çok çalışıyordu sanki bide hemen tatil verelim oldu başka derdin djdbdjdjjd adamlar zaten arabalarıyla rahatça gidiyor sobaları dibinde sıcak ... Devamını Gör

Last World

olan günlük paket başı çalışan kişilere oldu ama canından önemli değil