Görüş Bildir
Haberler
İsrail'deki Eurovision'da Bayrak Açtılar: İzlandalı Grup Hatari ve Madonna'dan Filistin'e Destek

etiket İsrail'deki Eurovision'da Bayrak Açtılar: İzlandalı Grup Hatari ve Madonna'dan Filistin'e Destek

Ulaş
19.05.2019 - 09:57

Dün gece İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlen 64. Eurovision Şarkı Yarışması'na sahne alan sanatçıların Filistin bayrağı açması damga vurdu. İzlandalı grup Hatari atkılarla, ABD'li sanatçı Madonna'ya eşlik eden dansçılar ise bayrakla, Filistin'e destek mesajı verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tel Aviv'deki finale damgasını vuran hareket İzlanda'yı 'Hatrio mun sigar' şarkısıyla temsil eden Hatari grubundan geldi.

Tel Aviv'deki finale damgasını vuran hareket İzlanda'yı 'Hatrio mun sigar' şarkısıyla temsil eden Hatari grubundan geldi.

Puanlar dağıtılırken ekrana gelen Hatari grubunun üyeleri ellerindeki Filistin bayraklı atkıları açarak zafer işareti yaptı 👇

ABD'li şarkıcı Madonna'ya eşlik eden dansçılardan biri sırtında Filistin bayrağı ile performansını sergiledi.

ABD'li şarkıcı Madonna'ya eşlik eden dansçılardan biri sırtında Filistin bayrağı ile performansını sergiledi.

Amerikalı şarkıcının seslendirdiği 'Gelecek' (Future) şarkısı sırasında sahneye el ele çıkan 2 dansçı dikkati çekti. Bu dansçıların birinin üzerindeki kostümün arkasında Filistin, diğerinde ise İsrail bayrağı yer alması adeta Eurovision finalinin önüne geçti. 

Eurovision'dan yapılan yazılı açıklamada, Madonna'nın konser öncesi yaptığı provalarda dansçıların Filistin ve İsrail bayrağı taşıyan kostümler giymediği belirtilerek, 'Eurovision Şarkı Yarışması siyasi bir etkinlik değildir ve bu konuda Madonna bilgilendirilmişti.' ifadesine yer verildi.

Eurovision'da sonuç ne oldu?

Eurovision'da sonuç ne oldu?

İsrail'de düzenlenen 64. Eurovision Şarkı Yarışması finalinde 26 ülke sahne aldı. Yapılan oylamanın ardından Eurovision'da 'Arcade' isimli şarkıyla Hollanda adına yarışan Duncan Laurence 492 puan alarak yarışmayı kazandı. Yarışmada İtalya ikinci, Rusya üçüncü olurken ev sahibi İsrail ise 23. oldu.

Filistin'i destekleyen Hatari grubunun yarışmaya katıldığı parçayı ve sahne performansını merak edenler için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
772
246
40
23
9
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sheisstillhere

Ne var sanki herkes kardeşçe hoşgörüyle yaşasa hiç savaşlar açlık olmasa.. Hayır kötü olmak için neden bu kadar çabalıyorlar? İnsan ömrü en fazla 80 yıl gere... Devamını Gör

chittapirrr

Sarkinin adi hatrid mun sigra bari haber yapmadan once bi arastirin bu ne ozensizliktir onedio ayrica hatari grubunun buyuk bir hayraniyim yarisma oncesinde... Devamını Gör

Saffet Filiz

Biri de çıkıp Eurovision da israilin ne işi var dememmiş.

Dnz Krg

israilin avrupa vizyonuna senin ülkenden daha fazla sahip olmasından kaynaklanıyor saffetciğim. türkiye'nin şu haliyle eurovision'da yer almaması en doğru ha... Devamını Gör