Görüş Bildir
Haberler
İsmindeki Harfler Senin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket İsmindeki Harfler Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Yung Boş Ada
02.07.2016 - 14:53 Son Güncelleme: 02.07.2016 - 14:57

İsmimizin karakterimiz üzerinde büyük bir etkisi olduğunu zaten biliyoruz. Fakat aynı şeyi harflerin de yaptığını biliyor muydun? İnanmıyorsan hemen testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Adının baş harfini seç!

2. Peki ikinci adının ilk harfi ne?

3. Son olarak da soyadının ilk harfini seçmeni istiyoruz!

Hayallerin senin her şeyin!

Hayallerin senin bu hayata tutunmanı sağlayan en önemli şeyler. Bu yüzden de daima onların peşinden gidiyor ve asla vazgeçmiyorsun onlardan. Umut etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve imkansız görünen şeylere bile çok az da olsa bir istek ve inanç ile ulaşılabileceğini düşünüyorsun. Bu yüzden ne kendin hayallerinden vazgeçiyor ne de kimseyi vazgeçiriyorsun. Hayaller ve doğru olduğuna inandığın şeyler için savaşmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsun!

Yaratıcılık ve girişimcilik dehası!

Sen gerçekten beyni çok farklı bir şekilde çalışan bir arkadaşımızsın. Sürekli yeni fikirler ve düşüncelerle çıkıp geliyorsun. Dahası, yaşadığın şeyler çok basit şeyler olsa bile sen kafanda onları çok daha farklı ve masalsı bir şekilde yaşadığın için daha sonrasında etrafındakilere anlattığında seni pek ciddiye almıyor olabilirler. Ama sen bu duruma hiç üzülme, çünkü onlar senin gibi renkli bir dünyada yaşamıyorlar. Sen çok nadir ve eşsiz bir insansın yani güzel dostumuz!

Sessiz ama inanılmaz dikkatlisin!

Genel olarak inanılmaz sessiz ve kendi halinde biri gibi görünsen de aslında durum hiç de öyle değil. Evet sessizsin, fakat etrafının da inanılmaz farkındasın. Bir kere hiç kimsenin fark etmediği en ufak ayrıntıları bile sen anında fark ediyor ve hafızana atıyorsun. Çünkü sen aslında sessiz dura dura etrafını inceliyor, gözlemliyorsun. Bu inanılmaz bir yetenek güzel dostumuz. Bunu sakın küçümseme!

Hırs sınırlarını aşıyorsun!

Sen kafana bir şey koydun mu adeta gözlerini ona dikiyor ve senin olana kadar gözünü kırpmıyorsun bile! Hedefe sonuna kadar kilit ve almadan rahatlamayan bir hırs var yani sende. Bu yönün bazen başına sıkıntılar açsa da çoğu zaman hep başarılı olmanı ve istediğini elde etmeni sağlıyor. Bizce aynen böyle devam et, başarıya giden yolda her şey mübahtır sonuçta!

Dobralığın kitabını yazarsın!

Sen aslında inanılmaz dürüst bir insansın. Kimseden hiçbir şey saklamaz, her şeyi olduğu gibi söylersin. Fakat bu durum sende kendini genellikle dobralık olarak gösteriyor. Kimseden çekinmiyorsun, ağzına geleni söylüyor ve insanların suratına yanlışlarını vurmaktan asla geri durmuyorsun. Çok da iyi yapıyorsun biliyor musun!

Festival gibisin, katılmak istiyoruz!

Sen gerçekten adeta yürüyen festival gibisin! Neden mi? Şöyle açıklayalım: Zaten inanılmaz eğlenceli olduğun konusunda hepimiz hemfikiriz! Diğer yandan sana şunu soracağız: Sen hiç festivalde üzgün birini gördün mü? Elbette hayır! İşte senin insanlar üzerindeki etkin bu: Hem çok eğlendiriyorsun onları hem de her durumda neşelerini yerine getirmeyi, modlarını yükseltmeyi başarıyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1693
676
418
275
82
59
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Hayallerin senin her şeyin! Sahip olduğum tek şey o yüzdendir :D

Sevilay

egom ile bu testi çok beğendik

Alahomora

Eşsiz bir insanmışım sağol Onedio sen de olmasan güzel laf edenimiz yok :)