Görüş Bildir
Haberler
İsmail Saymaz O Akşamı Anlattı: 'Soylu Yayına Polis Ordusuyla Geldi'

İsmail Saymaz O Akşamı Anlattı: 'Soylu Yayına Polis Ordusuyla Geldi'

Batuhan
26.05.2021 - 10:21

İsmail Saymaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirilen Habertürk TV canlı yayınında yaşadıklarını kaleme aldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirilen Habertürk TV canlı yayınında yaşadıklarını kaleme aldı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in, uyuşturucu ticareti, kara para aklama, cinayetlerle ilgili iddialarının ardından, Soylu ile canlı yayın gerçekleştirilmişti. Yayında ise gazeteciler Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veysi Ateş ve Mehmet Akif Ersoy yer almıştı.

"Tarihi bir fırsattı"

"Tarihi bir fırsattı"

Yayında yaşananlar ve Soylu’nun sorulara verdiği yanıtlar tartışma yaratmıştı. İsmail Saymaz ise bugünkü yazısında, yayının “Tarihi bir fırsat” olduğunu belirtti.

İki saatlik program için 20 soru hazırladığını söyleyen Saymaz, 'Benim ve Tele 1 TV'den Merdan Yanardağ'ın soru yöneltenler arasında olması, TV söyleşisini meydan muhaberesine çevirdi. Sanki boks maçına çıkıyorduk. Sanki mahkeme kuracak ve Soylu'yu mahkum edecektik. Doğrusu bu, yargıdan umudunu kesmiş bir ülkenin adalet beklentisinin tezahürüydü' dedi.

Soylu’nun kalabalık bir koruma ekibiyle geldiğini söyleyen Saymaz şöyle devam etti:

'Soylu, yayına kalabalık maiyeti ve polis ordusuyla geldi. Önüne dosyaları ve notları yerleştirildi. Soylu, 15 dakikalık bir girizgah için fırsat istedi. Ancak bu, Soylu'nun Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile hesaplaşmasına döndü. Peker'in iddialarına gelinmesi yönündeki bütün girişimlerimize rağmen Soylu, bildiğinden şaşmadı. Yaklaşık 45 dakika konuştu.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
35
16
7
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın