Görüş Bildir
Haberler
İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu Filmi Açıklaması: Onun Vefat Ettiği Yaştayım!

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu Filmi Açıklaması: Onun Vefat Ettiği Yaştayım!

GNS
21.04.2022 - 19:18

Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni film projesinin başrolünün İsmail Ege Şaşmaz olacağı öğrenilmişti. Sevilen rock müziği şarkıcısı ve oyuncu Barış Akarsu'nun genç yaşta hayatını kaybetmiş olması, bir dönemler herkesin yas tutmasına sebep olmuştu. Beyazperdede biyografik filmlerin popüler olduğu son dönemde Akarsu'nun hayatı da, vizyonda karşımıza gelecek. Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

28 yaşında feci bir trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden ünlü isim Barış Akarsu'nun hayatı beyazperdeye uyarlanıyor. Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, sinemaya uyarlanan hikayede Barış Akarsu'yu canlandıracak. Ünlü oyuncu basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt vererek konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu Filmi Açıklaması!

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu Filmi Açıklaması!

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, 28 yaşında feci bir kazada hayatını kaybeden Rock müziği efsanesi Barış Akarsu'yu canlandırmaya hazırlanıyor. Dün öğlen saatlerinde eşi ile birlikte dövmeciden çıkarken görüntülenen Şaşmaz, basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi.

İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'ya Benziyorum!

İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'ya Benziyorum!

Uzun saçları ve güleç yüzüyle akıllarımıza kazınmış sempatik isim Barış Akarsu'ya benzediğini söyleyen İsmail Ege Şaşmaz şu ifadelere yer verdi:

'Barış Akarsu’ya benziyorum. Onun eserlerini seviyordum ve söylüyordum'

Barış Akarsu Olmak Demek...

Barış Akarsu Olmak Demek...

Ünlü oyuncu Şaşmaz'a göre Barış Akarsu olmanın en önemli noktasının saçlar olduğunu, 'Barış Akarsu olmak demek saçları uzatmak demek.' sözleriyle ifade etti.

Onun Vefat Ettiği Yaştayım

Onun Vefat Ettiği Yaştayım

28 yaşında vefat eden Barış Akarsu'yu canlandıracak olduğu için fazlasıyla heyecanlı olduğu belli olan İsmail Ege Şaşmaz, kendisi için durumun tuhaf olduğunu dile getirdi. Şaşmaz, 'Bir de tuhaf oldu; onun vefat ettiği yaştayım' dedi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın