Görüş Bildir
Haberler
İşkence Yaptığı İmam Nikahlı Eşini, Babasının Evinin Önüne Bırakıp Kaçtı

İşkence Yaptığı İmam Nikahlı Eşini, Babasının Evinin Önüne Bırakıp Kaçtı

Onedio Medya
30.11.2016 - 20:03 Son Güncelleme: 30.11.2016 - 23:35

Aydın'da genç bir kadın, imam nikahıyla evlendiği kocası ve kocasının ailesinin işkencesine maruz kaldıktan sonra baygın halde baba evinin önüne bırakıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan genç kadının kaburgasında ve parmaklarında kırıklar bulunduğu, cinsel organına kezzap döküldüğü tespit edildi. Olayın ardından genç kadının ailesine ulaşan işkenceci koca ve ailesinin hastane masraflarını karşılama teklifinde bulunduğu ve olayın kapatılmasını istediği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre Söke’nin kırsal bir mahallesinde yaşayan 23 yaşındaki N.G. isimli kadın, bundan 4 ay önce Kocaeli’de yaşayan R.A. ile imam nikahıyla evlendi.

Geçtiğimiz cumartesi günü plakası tespit edilemeyen bir otomobille getirildiği baba evinin önüne yarı baygın bir şekilde bırakılan N.G., imam nikahlı kocası ve ailesinin işkencesine maruz kaldığını söyledi.

Kaburgaları kırılmış, cinsel organına kezzap dökülmüş

Kaburgaları kırılmış, cinsel organına kezzap dökülmüş

Hastanede tedavi altına alınan N.G.’nin kaburgasında ve parmaklarında kırıklar, sırtında da morluklar bulunduğu ve cinsel organına kezzap döküldüğünün tespit edildi. Bunun üzerine jandarma R.A. ve ailesinin yakalanması için çalışma başlattı. 

'Karanlık bir odada aç ve susuz bırakmışlar'

Genç kadının hastanede bekleyen kuzeni şunları söyledi:

'2.5 ay boyunca N.G. ile sağlıklı bir şekilde görüşme sağlayabiliyorduk. Sonra kuzenim N.G.’nin cep telefonu kayınpederi tarafından elinden alınmış. Biz kızımızla, damadın ailesinin diğer fertleri aracılığı ile görüşmeye başladık. Bir haftadır da kendisi ile görüşmek istediğimizde ’sorun olmadığını ve kızımızın iyi olduğu’ söylediler. Halbuki kızımıza o sırada değişik işkenceler yapıp karanlık bir odada aç ve susuz bırakmışlar. Bunlar yetmezmiş gibi bir de kaynar su ile haşlamakla tehdit etmişler.'

"Olayı kapatmamızı istediler"

"Olayı kapatmamızı istediler"
İçeriğin Devamı Aşağıda

R.A.'nın babası M.A. tarafından telefonla arandıklarını söyleyen ağabey S.G., 'Damadın babası arayarak hastane masraflarımızı karşılama teklifinde bulundu. Şikayetçi olmamamızı ve olayı kapatmamızı istedi. Ben de böyle bir şeyin olmayacağını adalet önünde hesap vereceklerini belirttim' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raheanne

"Cinsel organına kezzap dökülmüş" neeey ? olum nasıl bir manyaksın sen orospu çocuğu ? imam nikahı neden yaptınız ki ? resmi evlilik için kızın yaşımı tutmuy... Devamını Gör

eeyz

Müslüman adam laik devletin nikahını kıydırmaz sonra da böyle ağlar

TuzRuhu

Resmi nikahlı kadına kocası işkence edince devlet bir şey yapmıyorsa imam nikahlı diye kocası sayılmayan bir adam deyip buna hiç bir şey yapmaz .

gökhan gök

Şu imam nikahı kıyan imamların elleri kırılsın ya! Kalem tutamaz olsunlar inşallah. Lanet olsun şu imamlara ya imam nikahından kandırılıp binlerce kız muzdar... Devamını Gör