Görüş Bildir
Haberler
IŞİD'in Yeni Sözcüsünden Türkiye'ye Tehdit

etiket IŞİD'in Yeni Sözcüsünden Türkiye'ye Tehdit

Ulaş
05.12.2016 - 19:32 Son Güncelleme: 06.12.2016 - 10:08

IŞİD’in yeni sözcüsü olduğu belirtilen Ebu Hasan El Muhacir, taraftarlarına Türkiye’nin dünyadaki tüm büyükelçilik ve konsoloslarına saldırı düzenlenmesi çağrısı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rus Hava Kuvvetleri’nin Halep yakınlarında düzenlediği hava saldırısında IŞİD’in iki numarası Ebu Muhammed El Adnani öldürülmüştü.

Sputnik'te yer alan habere göre; Adnani'nin yerine getirildiği belirtilen yeni sözcü Ebu Hasan El Muhacir, yayınlanan ilk ses kaydında, IŞİD militanlarına 'Savaş meydanından kaçmayın. Bu haçlıların son savaşı. Kazanacağız' diye seslendi.

'Laik ve mürtet Türk hükümetine; her elçilik ve konsoloslukta saldırın'

'Laik ve mürtet Türk hükümetine; her elçilik ve konsoloslukta saldırın'

IŞİD destekçilerine seslenen El Muhacir, “Laik ve mürtet Türk hükümetine her türlü güvenlik, askeri, ekonomik ve medya alanında, hatta onları dünyada temsil eden her elçilik ve konsoloslukta saldırın” diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Musul yakınlarındaki Telafer’deki militanlara çağrı yapan IŞİD sözcüsü, üyelerine cepheden ayrılmamalarını söyledi. El Muhacir, “Araçlarını yok edin, barınaklarına baskın düzenleyin ki sizin yaşadığınız ıstırabı biraz da olsa tatsınlar ve kaçmak konusunda konuşmayın” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1042
235
157
89
49
23
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pakize Pullu

Bu güne kadar ışid hakkında ağzından tek kötü laf çıkmamış birisi var hatırlarmısınız bilmem?Hani şu şehit ailelerine veya halktan doğruyu söyleyenlere ağız ... Devamını Gör

Mert Gürcan

Kemal Can Yılmaz kardeş. 25 eylül 2014 dediğin bm deki konuşmasıdır sanırım. IŞİD dediği yerin kaynağını alabilirmiyim rica etsem. Video olursa sevinirim.

Dexfall

Bizim bu orospu çocuklarının anasının amına toyotoları sokabilicek milliyetçi bi lidere ihtiyacımız varken tek derdi başkanlık olan, başkan olabilirse de yap... Devamını Gör

Deneri

Bilin bakalim bem kimim "Eyy isid, ya senin her tarafin örgüt olsa kac yazar? Kimse bizi tehdit etmeye kalkmasın! Bu talihsiz aciklama karsisinda eyy Avrupa ... Devamını Gör