Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici’den İbo Show’da İtiraf: Çok Fena Aldatıldım!

İrem Derici’den İbo Show’da İtiraf: Çok Fena Aldatıldım!

Star TV, yeni yılı İbo Show ile karşıladı. Birbirinden ünlü konukların yer aldığı İbo Show, reytinglerde de üst sıralarda kendine yer buldu. İbo Show’un ünlü konuklarından biri de şarkıcı İrem Derici oldu. Programda İbrahim Tatlıses ile dertleşen İrem Derici’den itiraf geldi. İrem Derici, çok fena aldatıldığını söylerken, programın sunucusu İbrahim Tatlıses ise “Allah cezalarını verecek” diyerek karşılık verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni evlerinde karşılayan vatandaşların en çok izlediği yapımlardan biri de Star TV ekranlarındaki İbo Show oldu. Gülben Ergen, Ümit Besen, Serdar Ortaç, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, Şafak Sezer ve İdo Tatlıses gibi ünlülerin konuk olduğu İbo Show’a İrem Derici’nin itirafı damga vurdu.

İrem Derici: Çok Fena Aldatıldım!

İrem Derici: Çok Fena Aldatıldım!

Sık sık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer alan İrem Derici, birkaç ay önce aldatıldığını itiraf etti. 

İbrahim Tatlıses'in 'Bulmadın da birini' sözlerine; 'Buldum gibi oldu ama aldatıldım ayıptır söylemesi' diye karşılık vererek yaşadıklarını anlattı.

İrem Derici, 'Çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar, zeki bir kadınım, anladım. Üç-dört ay oluyor. Ama yıkılmadı. O kadar güzel rol yapıyorum, hemen yeni hayatıma adapte oluyorum' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın