Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6'da Sıra 128 GB'da

iPhone 6'da Sıra 128 GB'da

Pchocasi
24.08.2014 - 18:41 Son Güncelleme: 24.08.2014 - 18:48

iPhone 6 daha gelmeden hemen peşine farklı tasarım veya hafıza seçenekleri eklenip planlanıyor. Son söylenti iPhone 6′nın 128 GB olacağı konusunda.

iPhone 6′nın gelecek nesli için ortaya ilginç iddialar atılmaya başlandı. 128 GB depolama alanına sahip yeni iPhone 6 ‘nın bizi beklendiği söyleniyor. Fakat bu durumun 4.7 inç iPhone 6′da mı yoksa 5.5 inç boyutuna sahip iPhone 6′da mı olacağı bilinmiyor.

128 GB iPHONE 6

Apple ekibi, bundan önceki versiyonlarda olduğu gibi iPhone 6 ‘da microSD kart takılamayacak. Bu durum 16 GB gibi küçük alanlara yetmeyip kullanıcıların canını sıkacağı için 128 GB’lık bir iPhone 6 çıkacağı haberleri kimseyi şaşırtmayacaktır.

Hal böyle olunca şirketlerin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda sadece hafıza ile ilgili değil. Apple ekibi, otomobil sahiplerini de unutmayarak yeni özellikleri ekleyeceği bekleniyor.

ARABAMI BUL

Yeni patentlere sahip olan Apple ekibi, iPhone 6′da yeni teknoloji kullanacak. Bu teknolojide “ Arabamı bul ” isimli uygulama ile birlikte tıpkı “ iPhone’umu bul ” isimli uygulama gibi çalışabiliyor. Bu özellik, Siri yardımı ile birlikte kullanıcıların alışveriş esnasında veya kalabalık ortamlarda araçlarının nerede olduğunu bulmalarını kolaylaştıracak uygulamayı hayata sokacak.

Üstelik bu uygulamayı kullanmak için telefonunuzun çekmesine gerek duyulmadan, Siri CarPlay , Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerini kullanıyor.

9 Eylül’de tanıtımı gerçekleştirilecek olan iPhone 6 için yeni özelliklerin gelecek olması kullanıcıları daha sabırsız hale getiriyor. İlerleyen zamanlarda Apple ekibinin ne gibi özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkacak merakla bekleniyor.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/iphone-6-da-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0