Görüş Bildir
Haberler
iOS ile Android Arasında Kolayca Fotoğraf Paylaşımı Yapın

iOS ile Android Arasında Kolayca Fotoğraf Paylaşımı Yapın

ATKN
23.10.2014 - 11:43

FotoSwipe adlı uygulamayla beraber iOS ile Android cihazlar arasında oldukça kolay bir şekilde fotoğraf paylaşabiliyorsunuz. Hem de fotoğrafların kalitesinde düşüş olmadan!

Fotoğraf paylaşımı, özellikle kameralı ilk telefonların çıkmasıyla beraber insanların aradığı ve yaygın olarak kullandığı bir özellikti. 6600 'da bile Bluetooth üzerinden çektiğiniz fotoğrafları ve videoları, yanındaki telefonla paylaşabiliyordunuz. Fakat iOS işletim sistemindeki cihazlar, yıllar yılı fotoğraf paylaşımını zorlaştıran güvenlik kısıtlamalarıyla beraber geliyor.

iOS ile Android cihazlar arasındaki fotoğraf paylaşımını nasıl yapıyoruz?

Günümüzde en yaygın yöntem WhatsApp gibi programlarla fotoğrafları göndermek. Bu fotoğrafların kalitesinin düştüğü biliniyor. Eğer kalitenin düşmeden göndermek istiyorsanız mail de atabilirsiniz. Fakat daha pratik bir yöntem daha var.

FotoSwipe ile tanışın

iOS için buradan, Android için de buradan indirebileceğiniz FotoSwipe uygulaması, kullandığı patentli teknoloji sayesinde oldukça kolay bir şekilde iOS ve Android cihazlar arasında fotoğraf paylaşımını yapabiliyor. Tabi sadece iOS ile Android arasında değil. Android Android, iOS iOS arasında da paylaşım yapabiliyorsunuz.

GPS üzerinden çalışan uygulama, yakınınızdaki telefonu algılıyor. Telefonların internete bağlı olması gerekli. Ayrıca iki uygulama aynı anda çalıştığında, dokunmatik ekran üzerindeki parmak kordinatları da algılanıyor ve swipe yani sürükleme işlemi tamamlanabiliyor.

Böylece bir telefondan diğer telefona fotoğrafı sürükleyerek yollayabiliyorsunuz.

Aynı anda 10 fotoğraf atabileceğiniz uygulama, işlemler sırasında güvenliği artırmak için şifre de koyabiliyorsunuz. Böylece kazaları da önlemiş oluyorsunuz. Dilerseniz uygulamayı denediğimiz videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/ios-ile-androi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0