Görüş Bildir
Haberler
iOS 8.2 Pazartesi Günü Gelebilir

iOS 8.2 Pazartesi Günü Gelebilir

ATKN
28.02.2015 - 18:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın 2 Mart Pazartesi günü iOS 8.2'nin Final sürümünü kullanıcılara sunacağı iddia ediliyor. İşte iOS 8.2 ile gelecek yenilikler.

Apple, geçtiğimiz günlerde 9 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinliği duyurmuş ve bizleri heyecanlandırmıştı. Apple Watch odaklı olması beklenen bu etkinlikte ayrıca, sürpriz yenilikler ile de Apple'ın kullanıcılarının karşısına çıkması tahmin ediliyor.

BGR'nin iddialarına göre Apple, büyük sürprizi etkinlikten 1 hafta önce yani 2 Mart Pazartesi gününde patlatacak. Kaynaklara göre; uzun bir süredir Beta sürümü test edilen iOS 8.2'nin, 2 Mart tarihinde son kullanıcıya sunulma ihtimali çok yüksek. iOS 8 sürümü ile kullanıcılarını hatalar ile meşgul eden Apple'ın, iOS 8.2 ile sistemdeki bütün hataları gidereceği tahmin ediliyor.

Apple etkinliğinin Apple Watch odaklı olacağı için iOS 8.2 ile Apple Watchuygulamasının sisteme eklenmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. iPhone 6ve iPhone 6 Plus'ta yaşanan RAM optimizasyon sıkıntısının da bu yeni güncelleme ile çözüleceğini umuyoruz. Bakalım Apple bizi şaşırtıp iOS 8.2 ile sisteme yeni özellikler ekleyecek mi?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/ios-82-pazarte...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0