Görüş Bildir
Haberler
İntihar Dediler, Cinayet Çıktı

İntihar Dediler, Cinayet Çıktı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde M.K. isimli şahsın ruhsatsız silah ile intihar ettiği iddia edildi. Ancak olayı araştıran jandarma ekipleri, M.K'nin intihar etmediğini, kardeşi tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüpheli K.K tutuklandı

Şüpheli K.K tutuklandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Kavakarası Mahallesinde 21 Eylül 2022 günü saat 00.15 sıralarında M. K. isimli şahsın silahla intihar ettiği bilgisi alınmasının ardından Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

İntihar süsü verildi

İntihar süsü verildi

Olay ile ilgili Köyceğiz İlçe Jandarma ekipleri ve JASAT timlerinin çalışmaları neticesinde ruhsatsız silah ile intihar ettiği ileri sürülen M.K.'nın intihar etmediği, kardeşi T. K. tarafından aile içi uyuşmazlık neticesinde intihar süsü verilerek ruhsatsız tabanca ile öldürüldüğü tespit edildi.

Şüpheli T.K yakalanmasının ardından gözaltına alındı. Kardeş katili T.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevine sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan Özgüven

Allahtan adli tıp çok gelişti barut swap izi, çekirdek açısı ve sayısı, kovanda ki parmak izi gibi bir sürü etken sayesinde intihar süsü verilen cinayetler ç... Devamını Gör