Görüş Bildir
Haberler
İnstagram'dan Para Kazanmak

İnstagram'dan Para Kazanmak

MobilBeyin
17.02.2016 - 02:05

İnstagram'dan Para Kazanmak

Ek gelir elde etmek isteyen bir çok insan fotoğraf paylaşım uygulaması olan İnstagram’dan para kazanma yı başarıyor. Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram’dan birçok insan para kazanıyor faydasız ve boş vakit geçirme yeri olarak görülen bu fotoğraf paylaşım sitesi özellikle de yurtdışında da yüksek meblağlar da insanlara para kazandırıyor.

İlk zamanlar da sadece sosyal medya da bir fotoğraf paylaşım sitesi gibi görünen İnstagram yurt içinde ve yurt dışın da gördüğü ilgi ile bir anda işletme ve şirketlerin ilgisini çekti. Beğenisi ve takipçis i fazla olan profil sahiplerini belirleyen büyük firmalar bu profil sahipleri ile irtibata geçerek paylaştıkları fotoğrafların üzerinde kendi ürünlerini paylaşmaları karşılığın da hesap sahiplerini düzenli ödemeler ve maaşlar ödemeye başladılar.

Bu şekil de ekonomik bir gelir kapısı haline gelen ınstram daha fazla bu alanların para kazanmanın yollarını arayan insanlar için bir fırsat haline dönüştü.İnstagram’danpara kazanmanın yolları ilk olara takipçi sayınız oldukça fazla olmalı örnek verecek olursak Popular Pays’ın ufak rakamlar da gelirlerini alabilmek için en alt limit 500 olarak belirlenmiştir. İşe bu az miktarı yakalama ile başlayabilirsiniz bu aşama da parayı nasıl kazanma yolu deneyeceğiniz da çok önemlidir. İnstagram’dan takipçi sayınız ne kadar çok olursa o kadar fazla para kazanacağınız kesindir.

Takipçi sayınızı çok fazla artırdığınız da sizlere teklif edilen paralara sizler dahi inanamayacaksınız. Bir diğer yol ise reklamlar İnstagram’da takipçi rakamı fazla olan insanlar genel de sosyal medya da paylaşımları beğeni kazanan ve takipçi sayıları yüksek kişiler ünlü olan kişiler olarak düşünmeyin. İllaki sosyal medyada fazla takipçiye sahip olmak için çok ünlü olmak gerekmez kendinize ait bir takım özellikleri ve yetenekleri birleştirerek sosyal medya da beğeni ve takipçi kazanabilirsiniz kendinize ait hobileri zevkle ve severek paylaştıkça takipçi sayınızın her geçen gün arttığını göreceksiniz. yapacağınız etkinlikleri paylaşabilir her insanın bildiği şeyler bunlar saç oluyor diye düşünmeyin mutlaka sizin paylaşımlarınızın ilginç geldiği kişiler olacaktır ve takipçi sayınız artacaktır.

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2016/02/11/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın