Görüş Bildir
Haberler
Instagram'a Birden Fazla Fotoğraf Ekleme Özelliği Geldi

Instagram'a Birden Fazla Fotoğraf Ekleme Özelliği Geldi

Onedio Medya
05.03.2015 - 00:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk ortaya çıktığı andan beri fotoğraf çekilme alışkanlıklarımızı değiştiren sosyal medya platformu olan Instagram, kazandığı birçok özellikle artık günümüzde neredeyse her akıllı telefon kullanıcısının günlük işleri arasındaki yerini buldu.

Ancak son gelen özellikle beraber artık Instagram üzerinden aynı anda birden fazla fotoğraf eklenebilecek. Aynı zamanda direkt olarak bağlantı verilebilme özelliği de eklenen uygulama şu an için sadece markalara yönelik bir çalışma olarak düzenlenmiş.

İlerleyen zamanlarda normal kullanıcılara da açılma ihtimali olan bu özelliğin bilinen markaların ürün tanıtımlarını ve o ürün ile ilgili sayfaya yönlendirmeleri kolaylaştırılmış. Aynı zamanda videodaki örnekte de olduğu gibi sosyal yardım kuruluşlarına ait Instagram hesapları aracılığıyla aynı şekilde bağış da toplanabilecek.

Fakat her ne kadar Instagram'ın video ile örneklediği durum bağış için gibi görünüyor olsa da bu durumu altta alta reklam geliri olarak düşünülerek ayarlandığını düşünmemek elde değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0