Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Şifalı Yağ Gibi Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Şifalı Yağ Gibi Etki Bırakıyorsun?

Nsycl
08.04.2018 - 22:45

Kokuları, etkileri birbirinden farklı bu yağlardan hangisi senin ruhuna hitap ediyor, söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Genel ruh halin hangisine daha yakın?

3. Bir bitki seçerek devam et!

4. Bir çiçek seç!

5. Doğada hangisini yaparak vakit geçirmek daha zevkli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir şifalı bitki daha seç!

7. Bir çiçek daha seç!

8. Son olarak ne tür parfüm sevdiğini söyleyerek testi tamamla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sedir ağacı yağı çıktı!

Sedir ağacı yağı çıktı!

Bilge, güçlü ve ağırbaşlısın. Çevrendekilere de bu hissi vermekte üstüne yok! Arkadaşların senin yanındayken kendilerini daha güvende hissediyor olmalılar, çünkü ortama yaydığın farklı bir enerjin var. Bakış açın net ve direkt. Realist bakış açın da bu yüzden.

Lavanta yağı çıktı!

Lavanta yağı çıktı!

Tatlı, sakinleştirici ve huzur verici olmalısın. İnsanlar lavanta yağını rahat uyumak, sakinleşmek için kullanıyorlar, bu da senin karakterine uygun görünüyor. Huzur senin için çok önemli, çevrendeki insanlardan tut, çalıştığın işe kadar seçimlerini hep huzur öncelikli yapıyorsun. Bu da sana ferah ve rahat bir hayat veriyor olabilir. Yastığa kafanı koyduğunda belli ediyordur zaten kendini.

Portakal yağı çıktı!

Portakal yağı çıktı!

Rahatlatıcı, canlandırıcı ve sakinleştirici bir etkin var. Olayları ya da durumları hızlıca berraklığa kavuşturabilen diyalog insanısın. Bu heyecanlı ve hareketli enerjin de hem seni hem de çevrendekileri her zaman etkiliyor. Girdiğin ortamda net bir etkin olduğu açık, insanlardan enerji alman da bu yüzden.

Nane yağı çıktı!

Nane yağı çıktı!

Uyarıcı, yenileyici ve enerji vericisin! Seni tanımayanlar bazen seni çok basit bulabilirler ya da seninle ilgili her şeyi biliyor sanabilirler, ama bu her zaman onlar için şaşırtıcı olacak. Sen tanındıkça şaşırtan bir karaktersin. İstediğin şey belliyse mekan zaman fark etmez odağını toplamayı başarıyorsun.

Sardunya yağı çıktı!

Sardunya yağı çıktı!

Etkisini hemen gösteren, farklı ve güçlü bir yağ olan sardunya sana çıkan cevap oldu! İyi bir temizleyici, iyi bir rahatlatıcı olan sardunya yağı gibi sen de çevrendekilerin dertlerini çözmek konusunda uzmanlaşmışsın. Tıpkı Sardunya gibi hem kokun, hem de etkin büyüleyici ve ferah.

Limon otu yağı çıktı!

Limon otu yağı çıktı!

Canlandırıcı, mutlu ve rahat bi' tipsin sen. İnsanlar senin enerjine bayılıyor çünkü onları da yükseltmeyi çok iyi biliyorsun. Bir insanı mutlu ettiğini, rahatlattığını görünce sana getirisi çok daha fazla oluyor zaten. Pozitiflikle her türlü kazanıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
114
63
20
16
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Lavanta tabii ki, huzur önemli :) bayılırım kokusuna. ''Tatlı, sakinleştirici ve huzur verici olmalısın. İnsanlar lavanta yağını rahat uyumak, sakinleşmek iç... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Nane yağı

ismailmutlu34

portkal çiçeği yağı