Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

etiket İnsanlar Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

Bakalım insanlar senin hakkında neler düşünüyor.

Haydi testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Sence bu ünlülerden hangisi en yakın arkadaşının arkasından konuşuyordur?

4. Daha önce hiç tuvalete gidip çıkarken elini yıkamadığın oldu mu?

5. Sırf arkadaşını gıcık etmek için fikrini sorup sonrasında onun dediğini yapmadığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki arkadaşın için daha önce hiç kavga ettiğin oldu mu?

7. Genelde telefonda sen mi arkadaşlarını ararsın yoksa onlar mı seni arar?

8. Ve son olarak, elinde bunlardan birini alabilecek kadar paran olsa hangisini alırdın?

Senin ne kadar harika bir insan olduğunu düşünüyorlar!

İnsanlar senin hakkında ne kadar karakterli bir insan oluşundan söz ediyorlar. O kadar dürüst ve başarılı bir insansın ki herkes sana resmen hayran kalıyor. Kimse arkandan kötü bir şekilde konuşmaya cesaret edemiyor. Nasıl cesaret etsinler ki? Sonuçta hiçbir kötü özelliğini görmemişler. İnsanlara karşı o kadar hoşgörülüsün ki kimsenin seni sevmemesine imkan yok. O yüzden senin için hep iyi şeyler konuşuyorlar. Bir de tüm bunların yanında o kadar başarılı bir insansın ki yani her şey var sende. Her ortama uyum sağlayabiliyorsun. En sevilen özelliğin de bu olsa gerek. O yüzden insanlar senden hep iyi şekilde bahsediyor. Bunu bilmeni isteriz. :)

Senin ne kadar havalı bir insan olduğunu düşünüyorlar!

Genelde seni tanımayan insanlar senin ne kadar havalı bir insan olduğunu düşünüyorlar. Ama bilmiyorlar ki aslında bambaşka birisin. Sen kalbinde o kadar çok güzellik taşıyorsun ki bunu görebilen insan çok azdır. Çünkü sen kendini öyle kolay kolay kimseye göstermezsin. Sert bir mizacın var.  Ve bu diğer insanların senin hakkında kötü düşünmelerine sebep oluyor. Çünkü seni tanımadıklarından dolayı sadece dışarıdan gördüklerini konuşuyorlar. Onlara karşı soğuk olduğun için kendince cool gözükmeye çalıştığını düşünüyorlar. Aslında bu durumu sen de çok iyi biliyorsun. Ama hiç kimse umurunda değil. Çünkü hayatına fazla insan almak istemiyorsun. Birkaç tanıdığın dışında kimse senin içini bilsin istemiyorsun. Bırak insanlar istedikleri gibi konuşsun. :)

Senin ne kadar şımarık bir insan olduğunu düşünüyorlar!

Genelde insanlar senin ne kadar rahat olduğunu düşünüyorlar. Hiçbir şeyi ciddiye almadığını ve sürekli eğlenmeye çalıştığını düşünüyorlar. Ama bu senin aslında dışarıdan görünen kısmın. Genelde insanları eğlendirmeyi çok seviyorsun ve bundan dolayı da böyle bir tip olarak algılanıyorsun. Ama senin yaşam tarzının bu olduğunu bilen çok az insan var. O yüzden çok da umurunda değil. Zaten biraz söyledikleri kadar var. Öyle değil mi? Hayatın her anında mutlu olmayı ve mutlu etmeyi istiyorsun. Dolayısıyla hiçbir şeye üzülmemeye çalışıyorsun. Tabi bu kendinle baş başa kalana kadar. Yalnız kaldığın zamanlarda çok düşünüyorsun. Ee hal böyle olunca senin ne kadar şımarık, sadece eğlenceyi düşünen bir insan olduğu düşüncesinde oluyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
817
384
205
68
32
24
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hidden Taehyungie

Senin ne kadar harika bir insan olduğunu düşünüyorlar!eğer beni teselli etmeye çalışıyorsan doğruları söyle gitsin editörcüğüm...

Pasif Kullanıcı

Senin ne kadar havalı bir insan olduğunu düşünüyorlar!-mihail!

Pasif Kullanıcı

Senin ne kadar harika bir insan olduğunu düşünüyorlar! İnsanlar senin hakkında ne kadar karakterli bir insan oluşundan söz ediyorlar. O kadar dürüst ve başa... Devamını Gör