Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar İlk Görüşte Senin İçin Ne Düşünüyor?

etiket İnsanlar İlk Görüşte Senin İçin Ne Düşünüyor?

Begüm
11.03.2021 - 15:00

Merak ediyor musun? 

Hemen testi çöz, cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, kalabalık bir arkadaş grubuna mı sahipsin?

2. Yeni tanıştığın biriyle vedalaşırken naparsın?

3. İş yerindeki bir arkadaşın sıkıştığını söyledi ve senden borç istedi, naparsın?

4. Peki insanlar ilk seni gördüklerinde neye bakıyorlar?

5. Sınıfa/Ofise yeni gelen kişiden çok hoşlandın, naparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi doğruyu söyle, dedikodu hayatında ne kadar var?

7. Önünüzden yürüyen kişi bir şey düşürdü ne yapardınız?

8. Geldik son soruya! Seni iş/okul ortamında çok sinirlendirdiler ve haksızlığa uğradın. Tepkin ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlk görüşte kesinlikle güvenilmezsin!

Aslında için çok iyi, birini gerçekten sevdiğinde ona değer veriyorsun ama kolay kolay da kapılarını başkalarına açmazsın. Genellikle insanlar seninle ilk tanıştığında senden çekiniyor ve korkuyorlar çünkü aşırı güvenilmez bir hava veriyorsun. 

Ne çok samimisin ne de çok soğuk, tam aradasın! Biraz da işine göre tepki veriyorsun, o yüzden de karşındaki kişi senin ne yapacağını kestiremiyor adeta tetikte bekliyor. Duvarlarını biraz indirip gerçek yüzünü göstersen mi acaba?

Senden daha iyisi yok, aşırı samimi ve cana yakınsın!

İnsanlar seni görür görmez diyor ki ''Ne kadar da samimi biri!''. İşte senin çevrene verdiğin enerji ve mutluluk o kadar fazla ki herkes seni ilk görüşte seviyor ve hemen arkadaş olmak istiyor. Çünkü senden hiçbir zarar gelmeyeceğini biliyor ve görüyorlar.

Çevrene yaydığın pozitif enerji gülümsemene, hareketlerine ve tavrına yansımış. Senin için karşındaki kişinin mesleğinin, dilinin, dininin önemi yok. Herkese aynı şekilde yaklaşıyorsun, tebrikler vallahi!

Buz gibi soğuksun!

İnsanlar seninle ilk tanıştıklarında senden baya baya çekiniyorlar çünkü çok soğuk duruyorsun. Onları pek umursamıyor, çok konuşmuyorsun bu yüzden de senin asla cana yakın biri olmadığını düşünüyorlar. Ee ilk adımı da atmaya her zaman çekiniyorlar doğal olarak..

Ama özünde pamuk gibi iyisin, yardımseversin sadece kendini açman gerekiyor. Bu noktada da insanların sana zaman vermesi lazım.

Minik yardımsever!

Seni görür görmez ne kadar iyi kalpli ve yardımsever olduğunu anlıyorlar! Sen ne olursa olsun insanları önemsiyor ve onları düşünüyorsun. Bencilce hareket etmekten uzaksın. Evet çok samimi değilsin ama olması gerektiği kadar samimiyet ve iletişim kuruyorsun.

İlk başta insanlara biraz mesafeli gelsen de senin içindeki yardımseverliği görüyor ve hemen seninle yakınlaşmak istiyorlar. Ee senin gibisi kaldı mı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
411
174
93
53
23
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın