Görüş Bildir
Haberler
Indiegogo’daki Smartbe Akıllı Bebek Arabası Dikkat Çekiyor

Indiegogo’daki Smartbe Akıllı Bebek Arabası Dikkat Çekiyor

Teknoloji sever anneler için büyük yenilik! Finansman bulmanın bir diğer yolu olan Indiegogo sitesinde bağış toplamak için yayın yapan Smartbe, etkileyici bir kampanyayı sürdürüyor.

“Yokuş yukarı çıkarken, alışveriş yaparken veya koşarken bebek arabasını zorlanmadan taşıyabileceksiniz” şeklinde anneler için iddialı bir slogana sahip olan Smartbe, ilgi çekici özelliklere sahip. Smartbe Akıllı Bebek Arabaları, kendi kendini itebiliyor, müzik çalabiliyor, biberon ısıtabiliyor ve telefonunuzu şarj edebiliyor.

2017’ye kadar üretim için gerekli olan maddi kaynağı sağlamayı hedefleyen Smartbe’nin kurucusu ve CEO’su Guillermo Morro, “Ebeveynler için yeni bir konsepte ihtiyacımız vardı” diyerek ürünün hangi amaçla oluşturulduğunu ifade ediyor.

Şirketin Indiegogo’daki kampanyasına göre bu ürün, Amerika ve Avrupa’daki tüm güvenlik yönetmeliklerine uyum içerisinde.

Bebeğinizi güvenle ve rahatça taşımanızı sağlayacak olan Smartbe Akıllı Bebek Arabası hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın