Görüş Bildir
Haberler
İnce Parti İşini Ciddileştirdi, 1 Mart'ta CHP'den İstifa Ediyor

İnce Parti İşini Ciddileştirdi, 1 Mart'ta CHP'den İstifa Ediyor

Batuhan
19.01.2021 - 10:57

Hürriyet yazarı Bayer bugünkü yazısında Memleket Hareketi'ni kuran Muharrem İnce'yle ilgili 'Yakın çevresine 40 yıldır üyesi olduğu CHP’den 1 Mart’ta istifa edeceğini söylediği öğrenilen İnce’nin ‘Memleket Hareketi’ için Çankaya’da 4 bin 500 metrekarelik bir bina tutması, partileşme konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partisinden henüz resmi olarak ayrılamayan ve kurduğu 'Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan CHP’li Muharrem İnce’nin çalışmalarına ilişkin bir yazıyı kaleme alan Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, şu ifadeleri kullandı:

2023 seçim dönemine ilişkin en ciddi hazırlığı Muharrem İnce’nin yaptığı ortaya çıktı. İnce’nin, bahar ayına gelmeden ‘bombaları’nı patlatmaya başlayacağını söylemesi, yeni kurulan partileri umutsuzluğa sevk etti. Yakın çevresine 40 yıldır üyesi olduğu CHP’den 1 Mart’ta istifa edeceğini söylediği öğrenilen İnce’nin ‘Memleket Hareketi’ için Çankaya’da 4 bin 500 metrekarelik bir bina tutması, partileşme konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.”

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/turkiye/20...

"Partisinden bu kadar umutsuz olur mu? "

"Partisinden bu kadar umutsuz olur mu? "

“Muharrem İnce parti işini ciddileştirdi! CHP’den 1 Mart’ta istifa ediyor” başlıklı yazısında, “Eski CHP milletvekili olan Muharrem İnce, geçen Kurban Bayramı öncesinde bize bugünkü gelişmelere yol açan ‘bombasını’ patlatarak, parti kuracağını açıklamıştı. Bu haber, bırakın iktidarı, muhalefeti, esas olarak da CHP yönetimini şaşkınlık içinde bırakmıştı” diyen Bayer, yazısını şöyle sürdürdü:

“O zaman İnce ile ilgili gündeme oturan sorular şöyleydi: Gerçekten parti kurar mı? CHP’yi bırakır mı? Partisinden bu kadar umutsuz olur mu? Cumhurbaşkanlığı’na ikinci kez adaylık için soyunmayı düşünür mü?

İlk olarak köşemizden duyurduğumuz İnce’nin partileşme konusu, ete kemiğe bürünmüş. İnce’yi duruma sarmalarken, kimlerle yolu çıkacağı henüz bütünüyle öğrenilemedi.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
10
10
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Zeki Ergün

Bundan bı bok olmaz memleketi gezmeye çıkmadan önce niye istifa etmedi sana 1 kere oy vererek hata ettim 2. defa olmaz sen bitiksin

anck su namun

Bre sazan ;biz de biliyoruzCHP nin bu anlayışla bir sonuç alamayacağını...oy verenler çaresizlikten veriyor..Biz de biliyoruz dünyanın en vizyonsuz, en faşis... Devamını Gör

Hasan Coşkun

yaşasın a haber tüm açıklamaları nı canlı yayınlar.