Görüş Bildir
Haberler
İnce'den Kılıçdaroğlu'na Teklif: 'Ben Genel Başkan Olayım Sen de Onursal Genel Başkan Ol'

etiket İnce'den Kılıçdaroğlu'na Teklif: 'Ben Genel Başkan Olayım Sen de Onursal Genel Başkan Ol'

Batuhan
03.07.2018 - 12:24 Son Güncelleme: 03.07.2018 - 16:59

CHP'de 24 Haziran sonrası başlayan genel başkanlık tartışması devam ediyor. Dün, Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştiren İnce, CHP liderine yaptığı teklifi açıkladı ve 'Olağanüstü kurultayı toplamasını ve onursal genel başkan olmasını teklif ettim. Teklifime 'hayır' derse örgüt kendisi çözer' dedi. Açıklamaların hemen ardından CHP'de olağanüstü MYK kararı alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak partisinden yüzde 8 oranında fazla bir oy alan Muharrem İnce, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yemekte buluştu. Seçimlerden sonra ilk kez bir araya gelen iki isim, 3 saat boyunca Ankara'da bir otelde yemek yedi. İnce de bugün yemekte neler konuşulduğuna dair TBMM'de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

'O bana değil, ben ona teklifte bulundum'

'Hayır derse örgüt sorunu kendisi çözer'

'Hayır derse örgüt sorunu kendisi çözer'

İnce, Kılıçdaroğlu'nun kendisine henüz bir yanıt vermediğini aktarırken 'Teklifime 'hayır' derse örgüt olağanüstü kurultay sorununu kendisi çözer. Kılıçdaroğlu ile bir kurultay yarışı içine girmeyeceğim' dedi.

İnce'nin bu açıklamalarının ardından CHP MYK'nın perşembe günü 11.00'de toplanmasına karar verildi.

İnce'nin bu açıklamalarının ardından CHP MYK'nın perşembe günü 11.00'de toplanmasına karar verildi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

İnce'nin bu açıklamaları sonrası sosyal medyadan da yorumlar geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
640
280
90
59
25
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ewok The Hutt

CHP'yi kapatın hocam, boşa elektrik harcıyor. Seçim akşamı geceye kadar sandık bekledim, seçim 2.tura kaldı diye sevindik ettik, adam SMS'le yenildiğini bild... Devamını Gör

1kedi

kemal kılıçdaroğlunun çirkeflik yapacağını sanmıyorum umarım kendi rızasıyla kabul eder. hala tek umudumuz Muharrem İnce.

Fuat Yanık

Onursal başkanlık diye bir durum söz konusu olmamalıdır. Atatürk'ün kurduğu yürüttüğü parti içinde bir onursal başkan vardır o da M.Kemal Atatürk olmaktadır.