Görüş Bildir
Haberler
İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor: Mansur Yavaş, Köprülü Kavşakların Maliyetini Pankartlarla Duyurdu

etiket İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor: Mansur Yavaş, Köprülü Kavşakların Maliyetini Pankartlarla Duyurdu

Batuhan
23.09.2020 - 11:12

Şeffaflık uygulamalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, tamamladığı projelerin maliyetlerine ilişkin bilgilendirme pankartları astı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konutkent ve Yaşamkent köprülü kavşakları ile Başkent Üniversitesi alt geçidini geçen yıl tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta da Türk Kızılayı Caddesi’nde iki adet köprülü kavşağı hizmete açtı. Köprülerin üzerine maliyetlerin açıklandığı pankartlar asıldı.

Yapılan çalışmaların maliyetleri yazıldı

Yapılan çalışmaların maliyetleri yazıldı

“Hesap veriyoruz” cümlesiyle başlayan pankartlarda, köprülü kavşaklar ile alt geçitlerin maliyetleri yer aldı. Konutkent, Yaşamkent köprülü kavşakları ile Başkent Üniversitesi alt geçidinde yer alan pankartta bu üç çalışmanın 45 milyon lira maliyetle tamamlandığı vurgulandı.

'2 adet köprülü kavşak için 26 milyon lira harcandı'

'2 adet köprülü kavşak için 26 milyon lira harcandı'

Türk Kızılayı Caddesi’nde geçen hafta hizmete sunulan iki köprülü kavşağa ise “Türk Kızılayı Caddesi’ne yapılan 2 adet köprülü kavşak 26 milyon lira maliyetle tamamlanmıştır” pankartı asıldı.

Ayrıca bakınız📌

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
586
256
20
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
xxx

Bir köprülü kavşağa 13 milyon tl gayet ucuz bir rakam. Bir inşaat mühendisi olarak söylüyorum sırf o köprünün yapısal çeliği 100-200 tona yakın bir ağırlığa ... Devamını Gör

Ali Kirman

Şöyle bilen insanların konuşmasına bayılıyorum. Anlat işi bilen güzel insan, anlat ki cahiller öğrensin

yigitalp-tokur

2 adet köprülü kavşak yapımında kullanılan 26 milyon tl ye fazla diyen şahıs 4 tane arabaya 80 milyon tl verilmesine karşı çıkmıyor ya ben ona gülüyorum

lilithtrinity

ay lav yu meeeen