Görüş Bildir
Haberler
İlk Gözüne Çarpan Figür Bilinçaltındaki İki Olumsuz Duyguyu Ortaya Çıkartıyor!

İlk Gözüne Çarpan Figür Bilinçaltındaki İki Olumsuz Duyguyu Ortaya Çıkartıyor!

miray soysal
15.12.2022 - 19:22 Son Güncelleme: 16.12.2022 - 11:20

Resme baktığında ne görüyorsun? İlk ne gördüğün önemli çünkü bilinçaltındaki iki olumsuz duyguyu ortaya çıkartacak.

Merak ettiysen, haydi geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gözüne ilk ne çarptı?

Gözüne ilk ne çarptı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Özlem ve yalnızlık

Küçük bir çocukken belki hep bu zamanların hayalini kurdun ama şimdi bilinç altında o yaşlarına hasret duyuyorsun. Dünyadaki kötülük ve yalanlardan uzak o zamanlardaki masumluğu ve saflığı arıyorsun. Biraz da bugünü sevmemenin getirisi aslında bu duygu. Geçmişteki bir ya da birden fazla şeye özlem duyuyorsun. Bu özlem duyduğun şey; sevdiğin ama uzak kaldığın bir yer ya da bir kişi olabilir. O şey her neyse hep seninle derinlerde bir yerde. Bilinçaltında yatan bir diğer duygu ise yalnızlık... Yanın ne kadar kalabalık olsa da içinde bir yerlerde yalnızlık çekiyorsun ama bu his yanında desteğini hissettiğin birilerini ile oldukça hafifliyor. Biraz umutlu olmaya çalışmak lazım. Güzel günlerin geleceğine, belki de eskisinden daha güzel olacağını düşünmek gerek. Çünkü elimizde değil zaman denilen şeyi geri getirmek. Anda kalıp, bugünü sevmek lazım.

Güvensizlik ve kaygı

Sen ne kadar istesen de çevrendeki insanlara güvenemiyorsun. Tam anlamıyla gerçek seni görmelerine izin vermiyorsun. Çoğu zaman duygularını, hassas noktalarını saklıyorsun. Çünkü herkes her şeyi sana karşı kullanabilir. Zaaflarını bilip, seni en beklemediğin yerlerden vurabilir. Bu durum, durup dururken olmadı tabii. Sebebiyet verenler utansın ama bu kadar katı olmamak lazım bizce. Bir elin parmakları, aynı evde doğan kardeşler bile farklı. Elbet var senin de güvenebileceğin birileri. Bu durumda kendini biraz salman gerek. Ha değince de olmuyor bunlar tabii... Sen şimdilik şu çevrendeki insanlarla aranda olan duvarlarından birkaç tuğla indir yeter. Zamanla bu güvensizlik belki bu şekilde azalır gider. Bir de şu geleceğe fazla umutsuz bakma ve yaşanabilecek senaryolardan en kötüsünü düşünme olayı var. Hep en kötüsü olmaz, olmayacak. Ne demişler; iyi düşün, iyi olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
30
15
10
5
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Güvensizlik ve kaygı Sen ne kadar istesen de çevrendeki insanlara güvenemiyorsun. Tam anlamıyla gerçek seni görmelerine izin vermiyorsun. Çoğu zaman duygular... Devamını Gör

Evren

Fena halde başarılıydı, Nasıl anladın onedio ? tebrik ve teşekkürler.