Görüş Bildir
Haberler
İLK DEFA ÇIKTIĞIN KADINI ETKİLEMEK İÇİN 7 YÖNTEM

İLK DEFA ÇIKTIĞIN KADINI ETKİLEMEK İÇİN 7 YÖNTEM

Erkek Paketi
26.02.2014 - 14:30 Son Güncelleme: 22.03.2014 - 15:13

İLK DEFA ÇIKTIĞIN KADINI ETKİLEMEK İÇİN 7 YÖNTEM

Erkekpaketi.com Laboratuar'ından :)

Dışarı çıktığın kadını etkilemek istiyorsan aşağıdaki basit kurallara kesin uymalısın. Belki bazılarını biliyorsunuzdur ki umalım öyle olsun. İşte 7 yöntem;

1- YAŞ FARKINI ÖNEMSE

Yaş farkıyla ilgili ciddi endişelerin varsa seni rahatlatacak cevap bizde. Buna karar vermek için kullanılan çok basit bir yöntem var: Kendi yaşının yarısı + 7 yaş. Uluslar arası kaynaklar, bu formüle göre birlikte olduğun biriyle sorun yaşama riskinin daha az olduğunu belirtiyor. Bu basit formülü uygula ve kendine çıkan yaş grubuna göre bir kadın bul. Örneğin 35 yaşında mısın? Birlikte olman gereken kadın 24-25 yaşında olmalı. Dene ve gör :)

2- İLK RANDEVUDA HESABI HER ZAMAN ERKEK ÖDEMELİ

Bu, olması gereken bir jest ve gerçek bir centilmenin yapması gereken şeydir. Ne var ki hala bazı erkeklerin ilk buluşmanın hesabını kadınlara ödettiğini biliyoruz. Siz asla onlardan olmayın. Eğer hesabı ödersen, ikinci buluşmayı gerçekleştirme şansın çok yükselir. Ama eğer aksini yaparsan, ikinci randevu şansın neredeyse sıfır olur.

3- HEMEN ARAMAK İÇİN CAN ATMA. YALNIZCA UYGUN ZAMANI BUL

Bunu hepimiz yaşadık. Kadın ve erkek için bu gerilim yaşatan bir problemdir. Harika bir akşamdı. Ertesi gün onu arayıp aramamakta kararsızsın. Sonuçta hemen gidip arıyorsun. İşte bunu yapmamanı tavsiye ederiz. Allah aşkına o telefonunu onu aramak için bir günlüğüne de olsa eline alma. Bu seni çıldırtsa bile.

Kaynak: http://blog.erkekpaketi.com/2013/11/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın