Görüş Bildir
Haberler
İlişkinin Bitme Zamanı Geldi mi?

etiket İlişkinin Bitme Zamanı Geldi mi?

Ema
26.05.2023 - 23:02

Bazen tutkuyla başlayan ilişkilerin de sonu gelebiliyor. Her güzel şey ilelebet sürmüyor. Peki, sizin ilişkininizin bitme zamanı geldi mi? Birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım...

2. İlişkide tutkunun azaldığını hissediyor musun?

3. Peki ayrılmaktan neden korkuyorsun?

4. Yalnızlık diyince aklına ne geliyor?

5. Ne kadar zamandır birliktesiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ne sıklıkla kavga ediyorsunuz?

7. En son ne zaman baş başa keyifli vakit geçirdiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Maalesef evet...

Maalesef evet...

Verdiğin cevaplara göre ilişkinizle alakalı bazı şeyleri yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Aranızdaki tutkunun bittiğini hissediyorsan, ilişkiyi sürdürmenin esas nedenini yalnızlık korkusu olarak açıklıyorsan ve ilişkiden önceki hayatını özlüyorsan o ciddi konuşmayı yapmanın vakti gelmiş olabilir.

Henüz bitirme zamanı değil!

Henüz ilişkiyi bitirmenin zamanı gelmemiş gibi görünüyor. Senin aşılmaması gereken birer eşik olarak gördüğün, belki de partnerine sinir olmana ve ilişki kavramından bir süreliğine soğumana sebep olan o olayların üstüne konuşabilir, işlerin neden bu noktaya geldiğini göz önüne alabilir ve aranızdaki bağlantıyı sağlamlaştıracak şekilde ilişkiye devam etmeyi seçebilirsiniz. Bizce ilişkine yazık etme!

Biraz daha şans!

Bazı şeylerin istediğin gibi gitmediğini, tutkunun azaldığını, ilk günlerdeki balayı gibi geçen güzel günlerin ve aşkın yerini tekdüzeliğe ve yalnızlık korkusuna bıraktığını biliyoruz. Ancak bunları çözmek ve işleri eskisinden de iyi hale getirmek de senin elinde! Oturup ciddi ciddi konuşarak çözülemeyecek bir problem yok. Sen de bu yolu seçebilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
15
15
14
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Maalesef evet...